LUCKYBOYSUNDAY

OUTFIT: FRINGE TOWN

GOD MORGEN. Jeg tog en hurtig pause fra skriverriet igår for, at trække lidt frisk luft og  dokumentere dagens outfit. Ligeså hyggeligt det kan være, at sidde inde og skrive på en mørk november dag som igår, ligeså frustrerende kan det være hele tiden at skulle løbe om kap med lyset. Jeg når ikke at tage billeder af halvdelen af alt det jeg gerne vil vise jer fra lejligheden, klædeskabet og min hverdag. Men sådan er vilkårende altså lige for tiden. Jeg vil smutte ind på kontoret. Vi ses senere!

ENGLISH RECAP: Good morning. I took a quick break from writing Yesterday to get some fresh air and to capture my outfit. As much as I like spending a day inside on a dark November day like Yesterday, as frustrating it can be having to compete with daylight in order to capture all the stuff I want to share with You from the apartment, my wardrobe and my everyday life. But I guess those are the conditions these days. If off to the office. See you laters!

//coat H&M TREND (HERE) //knitwear GANNI (HERE) //trousers MANGO (SIMILAR HERE) //boots ACNE //bag MANGO //jewelry BYBIEHL (HERE), CHARLOTTE WENDES (HERE), MAANETSEN (HERE

wearemad footerdownload

1 COMMENT

  • […] Friday. Pakken indeholdt bl.a denne flotte og klassiske taske fra Mango. Jeg har længe savlet over Katrines version i slangeprint og pludselig blev den så billig, at det var dumt at lade være. Prisen afslører også, at den […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LUCKYBOYSUNDAY