OUTFIT: FRINGE TOWN

NOVEMBER: MOOD BOARD

MIT NOVEMBER mood board er tone i tone, enkelt og klassisk. Belt tasken fra Céline må være min ultimative drømmetaske denne sæson. Kombineret med en rullekrave strik og en klassisk uld frakke, ville jeg være good to go indtil foråret.

ENGLISH RECAP: My november mood board is simple and classic. The Céline Belt must be my ultimate dream bag this season. Combined with a fluffy turtleneck sweater and a wool coat, I think I’d be good to go until spring.  

wearemad footerdownload

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: FRINGE TOWN