NOVEMBER: MOOD BOARD

VIND: SIEMENS ISENSORIC & TØJ TIL EN VÆRDI AF 16495 DKK

FOR NOGLE uger siden spildte jeg kaffe ned over en hvid (!) top på vej på job… Det var én af de der lange dage, hvor jeg efter job skulle hurtigt videre til et event og ikke havde tid til, at tage hjem og skifte. Jeg endte med at vende min top om, så pletten sad på ryggen og beholde jakken på resten af dagen. Ingen opdagede mit lille uheld, men pletten gik aldrig af… For en uges tid siden blev jeg så kontaktet af Siemens, som spurgte om jeg havde lyst til at teste deres nye Siemens iSensoric vaskemaskine. Et tilbud jeg ikke kunne sige nej til, eftersom vi i 2,5 år har vasket alt vores tøj hos svigerfar…

Det unikke ved iSensoric vaskemaskinen er, at den er specialiseret i pletter. Der er 16 individuelle pletprogrammer, så der skulle ikke være den plet, som maskinen ikke kan klare. Udover de mange pletprogrammer har maskinen også en smart i-Dos funktion, som automatisk doserer vaskemiddel efter behov. Dvs. at maskinen selv vurderer, hvor meget vaskemiddel den skal bruge ift. tøjvaskens indhold og hvor beskidt det er. Det var lidt sjovt at hælde en hel flaske vaskemiddel i og så ikke skulle tænke over doseringen.

Men det bliver endnu vildere! For da Siemens spurgte om jeg ville teste vaskemaskinen, spurgte de også om jeg ikke havde lyst til at udlodde en iSensoric til en af jer… Og DET vil jeg jo gerne!

For at deltage i konkurrencen om en iSensoric vaskemaskine til en værdi af 11.495 DKK inkl. levering og installation, skal du frem til december følge med på bloggen, hvor jeg løbende vil vise en række pletter, som jeg efterfølgende har vasket på ét af de 16 pletprogrammer.

I morgen viser jeg den første ud af 10 pletter og du skal så gætte, hvad det er for en plet (kaffe, ketchup, tandpasta osv.). Dit svar giver et lod i konkurrencen om vaskemaskinen OG muligheden for, at vinde det lækre tøj fra bl.a. LALA Berlin, Won Hundred, Ganni, Zoe Karssen, Iro m.fl., som jeg har plettet på (du vil selvfølgelig modtage noget tilsvarende, uden plet :))!

Følg med i morgen, hvor jeg poster det første stykke tøj med plet!

ENGLISH RECAP: Sorry, this giveaway is only for my danish readers…

wearemad footerdownload

5 COMMENTS

 • Tanja J.

  Jeg kan ikke finde indlægget med dagens plet som man skal gætte, hvad er, er det blevet postet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Mega fed konkurrence, den glæder jeg mig til at følge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Sikke en fed konkurrence! Krydser fingre for at jeg bliver den heldige vinder. Skal flytte hjemmefra om 1 måned, så jeg vil så gerne vinde en vaskemaskine.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOVEMBER: MOOD BOARD