#IFEELISENSORIC #4: ENVII WOOL SKIRT

TODAY’S WISHES

GOD MORGEN. Jeg fik vist sat jer på prøve med gårsdagens plet i #ifeelisensoric konkurrencen 🙂 Der er stor uenighed om hvor pletten stammer fra. Jeg må også indrømme, at den er lidt svær, fordi den faktisk både kunne ligne det ene eller andet… Dog vil jeg sige, at den væske jeg har spildt burde ligge lige til hørebenet, da den stammer fra en drik der ofte bliver nævnt her på bloggen… i forbindelse med mine morgenindlæg… Anyhoodles, jeg har brugt lidt af morgenen på at udvælge lidt lækre (og svenske) items til dagens ønskeliste. Hvis du ikke allerede kender Lagerhaus, så kig forbi deres web shop, der er så mange fine og budgetvenlige ting til boligen.

ENGLISH RECAP:  Goodmorning poeple. I’ve spent some of my morning picking out a few news items for today’s wish list. If you don’t already know Lagerhaus, check out their web shop. There’s a lot of cool and budget friendly stuff for the home.

//lamp LAGERHAUS (HERE) //jacket ACNE STUDIOS (ON SALE HERE) //clutch LITTLE LIFFNER (HERE) //candle holders LAGERHAUS (HERE) //book set CHANEL 

wearemad footerdownload

1 COMMENT

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#IFEELISENSORIC #4: ENVII WOOL SKIRT