FIRST LOOK: H&M SS15 MENS SHIRT

OUTFIT: LEATHER SKIRT & KNITWEAR

ER DET bare mig eller er den her uge ikke gået virkelig stærkt? Jeg kan ikke følge med! Nå, men inden jeg smutter ind på kontoret, vil jeg bare lige vise jer et af mine seneste outfits. Jeg har været inviteret til en del aftenevents de sidste par uger, hvor skindnederdelen fra Envii by Pernille Theisbaek har afværget et par tøj-kriser. Jeg elsker kombinationen af strik og læder. Det fungerer hver gang.

ENGLISH RECAP: Is it just me or has this week gone by way too quick? I can’t keep up! Anyway. I’ve had a couple of night events the past couple of weeks, where this leather skirt from Envii by Pernille Theisbaek has saved me from a couple of wardrobe crises. I love the combination of leather and knitwear. It works every time.  

//knitwear MINIMUM //skirt ENVII BY PERNILLE THEISBAEK (HERE)//boots DIESEL //bag GIVENCHY (HERE)

wearemad footerdownload

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FIRST LOOK: H&M SS15 MENS SHIRT