OUTFIT: LEATHER SKIRT & KNITWEAR

BAG IT

MANGO ER altså kommet efter det på taskefronten på det seneste. Jeg har været vildt glad for min shopper (HER), som jeg bestilte sidst på sommeren. Omend kvaliteten måske ikke er den bedste, så havde jeg heller ikke forventet andet til de sølle 99 DKK, som tasken kostede på daværende tidspunkt. Jeg har forelsket mig i en håndfuld af de nye tasker på web shoppen, bl.a. denne enkle cross-body.

ENGLISH RECAP: Mango has made some pretty nice bags lately. I love my latest croc shopper (HERE) and even though the quality might not be the best, I didn’t expect any thing more for the small amount I spent on it. I’ve fallen in love with some of their new arrivals, this flap cross-body bag above included.  

//bag MANGO (HERE)

wearemad footerdownload

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: LEATHER SKIRT & KNITWEAR