OUTFIT: GREY DECEMBER

CHRISTMAS WISHES: FROM ME TO YOU…

GOD MORGEN. Jeg trak stikket det meste af igår for, at arbejde på min opgave, som jeg heldigvis kan begynde at se en ende på…. Ovenover ser I nogle af de materielle ting, som jeg glæder mig allermest over i hverdagen. Ting som jeg på det varmeste kan anbefale, hvis du står og mangler idéer til årets julegaveønsker. En “slags her går du ikke galt i byen” ønskeliste, om man vil, indenfor lidt forskellige prisklasser. Så hvis jeg var dig, så ville jeg ønske mig…

//1. verdens bedste ansigtsbørste fra CLARISONIC (HER) //2. et smukt smykke fra REBEKKAREBEKKA (HER) //3. et bæredygtigt, velgørende og berolingende duft lys lavet af soya og støbt i bunden af en genbrugt glasflaske fra AVEDA (Kan købes hos Palma i København eller online HER) ps. det dufter SÅ godt! //4. lækre bæredygtige produkter til håret fra italienske DAVINES (HER) //5. en fin lågkrukke til smykker eller nips fra KÄHLER (HER) //6. dette enkle spejl med læderstrop fra FERM LIVING (HER) //7. en økologisk håndcreme fra svenske L:A BRUKET (HER) //8. verdens bedste telefon: Galaxy Alpha fra SAMSUNG (HER) //10. klassiske ørestikker med perler fra  SUSANNE BJØRNER (HER) //11. en lækker dagcreme (som virker!) fra BABOR (HER) //12.  en hårbørste og life saver i taskestørrelse fra MASON PEARSON (HER)

ENGLISH RECAP: I’ve picked out some of the materialistic thing’s I enjoy the most fra a day to day basis. Things that I can warmly recommend if you still need some inspiration for your Christmas wish list. A “you can’t go wrong here” list if you’d like. So if I were you I would wish for… ^^^

2 COMMENTS

 • admin

  Hej Line
  Ja jeg har faktisk godt set dem 🙂
  KH Kat
  //WEAREMAD

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Søgaard

  De er rigtig fine de der lågkrukker! Jeg vil bare lige sige, at de altså har nogle i Søstrene Grene der ligner til forveksling til 30 kr! Dagens tip, hvis man ikke kan leve uden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: GREY DECEMBER