#IFEELISENSORIC: THE WINNERS!

LAST MINUTE: CHRISTMAS WISHES

DET ER ved at være sidste udkald, hvis man vil købe gaver online og de skal nå frem inden juleaften. Jeg er heldigvis godt med på gavefronten i år, men mangler stadig lige et par stykker. Her er lidt tilføjelser til min egen ønskeliste, som jeg ikke ville have noget imod lå under træet…

ENGLISH RECAP: It’s last call on shopping christmas presents online, if you want to be sure they’ll arrive before the 24th of December. Luckily I don’t have that many presents left to buy this year, but I do have a few extra wishes to add on my wish list…

//1. rug ELLOS (HERE) //2. pendel ELLOS (HERE) //3. pillow HERMÈS (HERE) //4. fringe bag PROENZA SCHOULER (HERE) //5. marble box NORDSTJERNE (HERE) //6. bedding NORMANN CPH (HERE) //7. speaker MARSHALL (HERE)

2 COMMENTS

 • Hej WAM

  Kan se, at du på din last minute ønskeliste har en kærlighed til messing og marmor – jeg har netop lanceret min webshop hvor jeg sælger dansk designet og håndlavede marmor produkter. Ikke mindst Marble Bright lampependlen som er en kombination af marmor og messing, jeg tænkte, det måske kunne falde i din interesse 🙂

  Du kan finde det på http://www.louise-p.com eller på instagram @louisepdesign

  Og tillykke med dit nye blog layout, det er super lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Hej Louise
   Tak skal du have! Sikken nogle fine ting du har 🙂
   KH Kat
   //WEAREMAD

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#IFEELISENSORIC: THE WINNERS!