#4 ADVENT GIVEAWAY: APAIR BROGUES

30% OFF ALL BOOKS

JEG HAVDE egentlig regnet med, at kunne have et outfit klar til i dag… Men eftersom solen ikke ligefrem ligner, at have tænkt sig at stå op i dag, må I have det til gode lidt endnu. Dagen i dag, d. 22. december, er faktisk den korteste dag i 2014, hvilket betyder at dagene fra i morgen atter begynder at tiltage og det endelig går den rigtige vej igen! Heldigvis er der rig mulighed for, at sidde inde med en varm kop kaffe og læse bøger lidt endnu. Lige i øjeblikket holder Urban Outfitters bog udsalg, hvor man kan spare -30% på alle bøger. Som jeg skrev tidligere, så lukkede jeg øjenene og klikkede Caroline de Maigret’s “How to be Parisian wherever you are” hjem, selvom den også står på ønskesedlen… Men der er en del andre titler, som jeg også godt kunne være interessante.

ENGLISH RECAP: It’s days like these that are meant for sitting inside with a hot drink and a good book. Right now Urban Outfitters are offering -30% on all books. And as I told you earlier, I took the opportunity and clicked home Caroline de Maigret’s “How to be Parisian wherever you are” the other day, even though it’s on my Christmas wish list… 

//

JavaScript is currently disabled in this browser. Reactivate it to view this content.

3 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#4 ADVENT GIVEAWAY: APAIR BROGUES