OUTFIT: WINTER PARKA

NEW IN: MALIN WOOL COAT

JEG VAR hurtig på tasterne lørdag formiddag, da Ganni startede udsalg online og hapsede Malin frakken til -40%. Hermed mit definitivt sidste stykke overtøj købt denne sæson. Jeg havde jo sådan set lovet mig selv, at jeg var dækket ind på den front, men måtte dog erkende at jeg manglede en klassisk lang uld frakke i garderoben… Den er udsolg i navy nu, men findes stadig i burgundy her.

ENGLISH RECAP: My absolute last new coat this season! I couldn’t resist getting the Malin wool coat at Ganni’s sale this Saturday and  I know we are going to be the best of friends. It’s sold out in navy now, but you can still get it at -40%  in burgundy here.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: WINTER PARKA