TURTLENECK

HIGH STREET LOVE

SÅ ER jeg tilbage! Eksamen gik godt i mandags og jeg kunne afslutte min bachelor med et 10-tal! Det er ubeskriveligt rart, ikke længere at skulle tænke på bachelor og eksamen. Men inden jeg smutter ind på kontoret, vil jeg lige vise jer nogle af forårsnyhederne fra H&M, som lander i butikkerne de næste måneder. De der sneakers og de der culottes! For ikke at tale om den der top og den der jakke! Av!

ENGLISH RECAP: I’m back and the exam went very well! It’s so relieving not having to worry about my bachelor and my exam anymore. But before I leave for work, I just want to show you some of the news from H&M, that are going to hit the stores in the following months. Oooh! 

2 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TURTLENECK