A GOOD CASE: BLUEBERRY LEMON SPONGE CAKE

OUTFIT: SHIRT WEAR

MANDAGEN KOM en smule bag på mig i morges og selvom det indtil videre har været en forholdsvis blid start på ugen med en kort dag på job, efterfulgt af et møde med en ny sammsarbjedsapartner, så skulle der også lige hentes billetter til morgendagens dimission og svares på en bunke mails, før der kunne blive tid til at tjekke ind på bloggen. I dagens anledning var jeg hoppet i mine kassebukser fra Vila, som er nedsat drastisk her og min blå skjorte fra ASOS, som ligeledes er på udsalg her.

ENGLISH REACP: Monday came sneaking up on me and even though it has been a  gentle start on the week with a short day at work, followed by a meeting with a new collaborator, I had to to pick up some tickets for tomorrows graduation thing and answer a bunch of mails before I had the time to check inn. I started the week wearing my wide trousers from Vila and my blue shirt from ASOS, both styles on sale right now here and here.

//shirt ASOS (HERE) //pants VILA (HERE)

 

2 COMMENTS

 • Åh, den skjorte der. Jeg købte den efter at du for lang tid siden viste den herinde. Du rocker den så fint her, men jeg synes altså bare at jeg ligner en kassedame i min.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Hej Michelle
   Tak for er du sød 🙂 Har du prøvet at bruge den under en strik? det gør jeg nemlig også nogle gange og det fungerer også fint!
   KH Kat
   //WEAREMAD

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A GOOD CASE: BLUEBERRY LEMON SPONGE CAKE