EXTRA 20% OFF NAP SALE

NEW STANS

MANGE AF af jer har nok allerede fanget, at jeg er ret glad for mine Stans. De er det sikre valg om morgenen, når jeg skal ud af døren i en fart og så passer de rent faktisk til alt i min garderobe… Hvilket må siges, at være en bedrift i sig selv. Den ikoniske tennissko har siden relanceringen sidste år oplevet en del hype, på trods af, at modellen rent faktisk har eksisteret siden starten af 60’erne og har været mainstream i flere årtier. Stan Smith eller Haillet, som den oprindeligt hed,  skulle nemlig eftersigende have solgt godt 40 millioner eksemplarer på verdensplan, hvilket har gjort modellen til Adidas mest solgte sneaker nogensinde! Jeg har dog lidt på fornemmelsen, at enten så elsker man Stan Smith eller også gør man ikke? Hvad syntes I? Nå, men ovenpå lidt trivia fra morgenstunden og inden jeg smutter ud af døren, ville jeg egentlig bare lige give et heads up til de af jer, som skulle være på team Smith. Sarenza har nemlig lige fået nye modeller og størrelser på lager… Det ved jeg fordi, jeg netop har klikket mit tredie par Stans hjem! Kan I have en dejlig dag, jeg vil smutte ind til dagens første event.

ENGLISH RECAP: Some of you might all ready have spotted, that I’m particularly fond of my Stans. They are my goto pair of shoes in the morning, when I’m in a hurry and they never fail to get me through a bussy day. I just picked up my third pair at Sarenza, who just uploaded more sizes and new models at their web shop.  

//sneakers  ADIDAS ORIGINALS 

6 COMMENTS

 • Jeg har selv et par, som jeg har haft omkring fire måneder og de er ved at være meget slidt og ikke særlig hvide mere. Overvejer lidt at købe et par nye 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Hej Louise
   Jeg kan også bedst lide når mine er helt nye og hvide 🙂 Man kan dog købe noget skopleje til, at rense dem med så de holder sig pæne længere og så plejer en god omgang imprægnering også at være en god idé!
   KH Kat
   //WEAREMAD

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg elsker dem! Jeg har lige været på Gran Canaria, og der fandt min kæreste og jeg dem på udsalg i en forretning til 425 kr stk! Et af de bedste køb vi begge har gjort os i lang tid. Jeg har ikke haft andre sko på siden vi kom hjem i lørdags.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Hej Line
   Det lyder som et kup, du skulle have købt flere! 😉
   KH Kat
   //WEAREMAD

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • admin

  Hej Sara
  Haha, ja okay 🙂
  KH Kat
  //WEAREMAD

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg kan ikke fordrage dem, men okay, de er nok også lige sporty/maskuline nok til min egen stil. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EXTRA 20% OFF NAP SALE