OUTFIT: PAIN AU CHOCOLAT

HIGH STREET LOVE

SELVOM VEJRET ikke ligefrem viser sig fra sin mest charmerende side i øjeblikket, så begynder foråret så småt (virkelig småt), at trænge sig på. Jeg glæder mig umådeligt meget til sommer, hvor jeg påtænker, at iføre mig ovenstående sæt fra H&M’s Studio Collection, som rammer butikkerne her den 12. marts. Raffia sandalerne fra ASOS ville være fine til, så mon ryger med i kurven på min næste bestilling…

ENGLISH RECAP: Spring is just around the corner (to be a little optimistic) and I’m really looking forward more humane weather conditions. I plan on wearing this set from the new H&M Studio Collection together with the raffia sandals from ASOS, when the thermometer will allow it. 

//suit H&M STUDIO COLLECTION 2015 //raffia sandals ASOS (HERE)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: PAIN AU CHOCOLAT