OUTFIT: BLUE JEANS

END OF SALE: MANGO FAVORITES

DEN QUILTEDE denim jakke fra Mango har været på ønskelisten i et stykke tid. Den kan lige nu erhverves til halv pris online og jeg må indrømme, at den, sko og taske frister farligt meget. Det ville være sådan et fint forårs-sæt med et par hvide mom jeans.

ENGLISH RECAP: The quilted jacket from Mango has been on my wish list for a while. Right now it’s marked down -50% on the web shop and I must admit it’s tempting me along with the bag and shoes. It would be such a lovely spring set with a pair of white mom jeans.

//quilted denim jacket MANGO (HERE) // pumps MANGO (HERE) //bag MANGO (HERE)

2 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: BLUE JEANS