END OF SALE: MANGO FAVORITES

IN BERLIN WITH HUNKEMOLLER

SOM I har kunne følge lidt med i på Instagram, så kickstartede jeg ugen i Berlin i selskab med Hunkemöller. Det har været den bedst tænkelige start på ugen med masser af oplevelser og søde mennesker. Tidligt mandag morgen mødtes jeg med en repræsentant fra Hunkemöllers danske PR bureau, Polhem, Cathrine fra Fashion Post og Amalie fra Cover i lufthaven, for at følges til Berlin. Vi var inviteret i anledningen af lanceringen af Hunkemöllers nye swimwear kollektion designet af Sylvie Meis og Zoë Price-Smith, som skulle præsenteres for pressen til et intimt event på Soho House i Berlin tirsdag eftermiddag.

En af mine favoritter fra kollektionen, som primært består af farverige bikinier og strand accessories, var denne transparente strandkjole i fin strik, som fås i sort og hvid. Sylvie Meis, som har designet kollektionen i samarbejde med Hunkemöllers chefdesigner Zoë Price-Smith, er måske ikke så kendt i Danmark, men en stor sensation i både Tyskland og Holland. Hvis du er i tvivl om hvem hun er, så spørg evt. din kæreste. Sylvie har nemlig tidligere været gift med en af Hollands største fodboldspillere, Rafael van der Vaart.

Designsamarbejdet mellem Sylive Meis og Hunkemöller blev præsenteret i en suite på Soho House, som tro mod kollektionen var pyntet op under temaet Unforgettable Summer. Den enorme loftlejlighed var dekoreret fint med blomster, søde sager, konkylier og lækre forfriskninger

.

Både mandag inden aftenens middag med Hunkemöller og tirsdag inden eventen, var der ekstra tid i programmet til at udforske Berlin på egen hånd. Efter vi var blevet checket ind på vores lækre hotel Lux11 tog vi til Ka De We, for at kigge på butikker. Berlin har alt hvad hjertet kan begære shopping wise lige fra Primark, Forever21, Zara, Uniqlo, Weekday, Monki, Sandro, The Kopples, COS, &OtherStories til Chanel, Céline, Gucci, Fendi, Prada og meget meget mere!

Jeg fik mit kaffefix på Dunkin Donut og i hotellets restaurant, som lå lige midt i Berlins meget trendy bydel Mitte. Her fandt vi pastelfarvede facader og en Skandinavisk stilsikkerhed mikset med urban berliner vibe og en lille smule New Yorker feel. Et absolut must see, hvis du skal til Berlin!

Mandag aften inviterede Hunkemöller til middag på Crackers, som uden tvivl er en af de cooleste restauranter jeg har besøgt. Restauranten er placeret på Friedrichstraße i bydelen Mitte og ligger gemt bag en anonym jernport midt på den store gade. Bag porten føres man igennem et tungt forhæng, som afslører en lang betongang badet i gult neonlys. For enden af den lange gang ligger restaurantens tyrkis blå køkken, som man skal gå igennem inden man træder ind i den fantastiske restaurant. Maden og service var helt i top og til trods for, at vi havde haft en meget lang dag, havde vi en helt fantastisk aften.

ENGLISH RECAP: I kicked off the week in Berlin with Hunkemöller for the launch of their new design collaboration with Sylvie Meis and head designer Zoë Pice-Smith at Soho House. I’ve had the most amazing couple of days together with Hunkemöller and the team from Denmark.  

4 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

END OF SALE: MANGO FAVORITES