OUTFIT: CULOTTES & WOOL

CLOSET DETOX

JEG HAR brugt min lørdag morgen på, at sammensætte denne lille simplificerede udgave af Into Minds Closet Detox flowchart. Jeg har tilpasset den lidt, så den i højere grad matcher mine egne behov. Metoden giver sig selv, men er genial i sin simplicitet. Målet er at få gennemgået min garderobe i weekenden, så jeg kan få ryddet ud én gang for alle!

ENGLISH RECAP: I’ve spent my Saturday morning making this simplified version of Into Mind’s Closet Detox flowchart. I’ve adjusted it a little to suit my own needs. The method is simple, but genius none the less. The goal it to go through my wardrobe this weekend and get it cleaned out once and for all! 

7 COMMENTS

 • Jeg elsker din metode for gennemgang af dit tøj med mere.
  Jeg vil prøve at benytte den i min næste ferie, for trænger også til en grundig gennemgang 🙂
  Tak for idéen og en god ny uge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super hjælpsomt! Jeg har det selv med at have svært ved at få ryddet op i skabet, da jeg ofte tænker “måskeee får jeg den brugt igen'”. Det gør man jo oftest ikke. Helt klart en oprydning, jeg vil bruge noget af min søndag på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Hej Malene
   Haha jeg kender det alt for godt! Og så ender det jo netop med, at hænge i skabet i flere år uden man får det brugt 🙂
   KH Kat
   //WEAREMAD

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Okay med den guide bliver jeg nødt til at gøre det samme. Det kan da ikke blive mere simpelt. Er muligvis nødt til at hyre Mand til at sikre, at jeg ikke springer nogle led over. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Hej Mia
   Ja ellers kan du evt. gøre det med en kritisk veninde, det tror også ville være en god støtte 🙂
   KH Kat
   //WEAREMAD

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • admin

  Hej Satina
  Haha klassisk, jeg har jo også lige købt nyt! 😀
  KH Kat
  //WEAREMAD

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal også have ryddet ud i mit skab! Det bugner efterhånden!
  (og jeg har lige bestilt 3 nye kjoler… Ups.)

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: CULOTTES & WOOL