CLOSET DETOX

SPRING COURT

GOD MORGEN. Jeg håber weekenden har været god ved jer? Min har budt på hygge med barndomsveninde og kæreste, hjemmelavet chili con carne med bourbon, kaffe og kanel, 2 gange burger, søndagssol, bland-selv-slik, de første forberedelse til et spændende projekt i begyndelsen af marts, starten på min Closet Detox, film, kaffe og et par andre ting. Inden weekenden ankom mine nye hvide Stan Smith sneakers fra Sarenza. Jeg skyndte mig at bestille dem, da de kom på lager i min størrelse. De er så hvide og fine, at jeg ikke næste ikke nænner at tage dem i brug. Jeg tror faktisk, at jeg venter med at tage dem i brug indtil foråret hvor jeg ikke behøver at bekymre mig om at nå tørskoet hjem. Nu vil jeg tage ind på Noma, hvor jeg starter dagen i selskab med Club Monaco. Vi ses senere!

ENGLISH RECAP: Good morning. I hope you’ve enjoyed your weekend. I’ve spent mine in the good company of my childhood friend and boyfriend. Before the weekend my brand new white Stan Smiths arrived from Sarenza. I placed my order when my size ws back on stock. They are so white and crisp that I don’t really have the heart to break them in. I think I’m going to wait until spring arrives where I don’t have to worry about getting caught in unpleasant and unexpected surprises such as rain and snow. Now I’m going Noma to start off the day with Club Monaco. See you later! 

//sneakers ADIDAS ORIGINALS

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CLOSET DETOX