SPRING COURT

HIGH STREET TUESDAY

NOGET SIGER mig, at H&M bliver et farligt bekendtskab denne sæson. Forårs- og sommer kollektion på trendlinien og den kommende Studio kollektion, som lander i butikkerne d. 12. marts, rummer så mange fine styles, at jeg har svært ved at se hvordan jeg skulle kunne begrænse mig. Se bare skjorten og denim bukserne med vidde herover! H&M får dog god kamp til stregen af Mango, som er stærk accessories fronten især. Jeg overvejer alvorligt om jeg skal klikke disse loafers hjem. De minder mig om de Céline loafers jeg aldrig fik fat i.

ENGLISH RECAP: Something’s telling me that my high street shopping is going through the roof  this season. The spring and summer collections are looking better than ever! The blue shirt and wide denim jeans above are just a little taste of whats coming . H&M is getting some hard competition from Mango  with their accessories line though. I’m seriously considering clicking home these loafers. They remind me of the loafers from Céline that I never got.    

//ear cuff HVISK (HERE) //ear stud HVISK (HERE OR IN 14K GOLD HERE) //ear chain HVISK (HERE) //shirt H&M (COMING SOON) //jeans H&M (COMING SOON) //loafers MANGO (HERE)

3 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPRING COURT