OUTFIT: SUNNY SIDE UP

ON A BUDGET: TEDDY COAT

JEG HAVDE nær fået kaffen galt i halsen, da jeg igår aftes browsede forbi Nellys udsalg og faldt over teddy frakken, som jeg har haft kig på i noget tid, nedsat fra 799 DKK til 179 DKK! Først troede jeg det var en fejl, men den er også nedsat til samme pris i hvid. Bukserne her med vidde og bindebånd er altså heller ikke værst! Det kan man vist kun kalde yderst budget venlige priser.

ENGLISH RECAP: The cool teddy coat from Nelly, that I’ve been eyeing for some time is marked down with 78% at Nelly sale at the moment. At first I actually thought it was a mistake, but it’s marked down in white as well. These cropped wide pants aren’t too bad either. 

5 COMMENTS

 • Ann Vestergaard

  Hvor køber jeg den brune teddy bearfrakke eller camouflage frakken. ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg havde faktisk købt den teddy coat, da den tidligere var på udsalg, men den sad virkelig dårligt på mig :/

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Hej Satina
   Jeg passerede en pige på cykelstien med jakken på forleden og hun så brand godt ud i den! Men det er jo så forskelligt hvordan man lige syntes fittet passer.
   KH Kat
   //WEAREMAD

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Tak for tippet! Jeg har nu bestilt teddyfrakken i hvid – har været på udkig efter sådan en længe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Hej Caroline
   Spændende! Håber den bliver et hit! 🙂
   KH Kat
   //WEAREMAD

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: SUNNY SIDE UP