HIGH STREET TUESDAY

OUTFIT: SUNNY SIDE UP

JEG HAVDE fundet mine Ray-Bans frem igår, hvor solen tittede frem fra morgenstunden. Min dag startede med et lille morgenarrangement til søs med Eva Solo. Vi startede i Nyhavn med en kaffe i solen, hvorefter vi sejlede rundt i Københavns kanaler og kiggede på byen fra søsiden. Herefter fortsatte dagen med job og lidt forskellige ærinder.

ENGLISH RECAP: I’d pulled out my Ray-Bans from their winter hibernation, Yesterday morning where the sun was shining in Copenhagen. I started my day off with a small breakfast at sea with Eva Solo followed my some work and a few errands. 

//sunglasses RAY-BAN (HERE) //blazer ISABEL MARANT ÉTOILE (SIMILAR ON SALE HERE) //culottes ENVII (ON SALE HERE) //bag PROENZA SCHOULER (OTHER COLORS HERE) //loafers MANGO (SIMILAR HERE AND HERE

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HIGH STREET TUESDAY