ON A BUDGET: TEDDY COAT

HOME: BLUE NOTES & DREAMS

JEG DRØMMER fortsat om, at give vores soveværelse en forårsmakeover. Lige nu er jeg ret hooked på blå toner, som sengetæppet i denim fra Zara Home og den fine blå pendel fra Ellos. Planet lampen fra Please Wait To Be Seated er spottet hos Stilleben og sammen med Wegners Flag Halyard stol absolut drømmekøb, som begge har lidt længere udsigter end lidt makeup i form af nyt sengetæppe og en pendel. Jeg elsker når indretning kan stå alene i form at enkelte kunstneriske genstande og bliver en slags installation i rummet.

ENGLISH RECAP: I’m continuously dreaming about giving our bedroom a spring makeover. Right now I’m pretty hooked on blue notes like the denim quilt from Zara Home and the blue pendel from Ellos. The planet lamp from Please Wait To Be Seated is spotted at Stilleben and together with Wegners Flag Halyard chair my absolute dream purchases.  

//chair WEGNER //plant lamp PLEASE WAIT TO BE SEATED (HERE//magazine THE GENTLEWOMAN //tableware ZARA HOME (HERE) //milk pendel ELLOS (HERE) //quilt and cushion ZARA HOME (HERE)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ON A BUDGET: TEDDY COAT