OUTFIT: FLARED FRIDAY

BEAUTY: WEEKEND TRAVEL ESSENTIALS

ET PAR af mine aktuelle skønhedsfavoritter, som jeg har taget med i kufferten denne weekend. Jeg tester fortsat forskellige udgaver af micellare vand. Senest denne fra Botanics fra engelske Boots, som netop har lanceret deres danske web shop. Den er overraskende god til prisen og helt sikkert en jeg kunne finde på, at købe igen.

ENGLISH RECAP: A few of my current beauty favorites that I’ve packed in my bag this weekend. I’m still testing different miscellare solutions and my most recent edition is this one from Botanics from Boots. It’s surprisingly good the price taking into consideration and it’s definitely one I would repurchase.  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: FLARED FRIDAY