THE BRAKI BAG

BEAUTY: 30 DAYS CHALLENGE

JEG ER stor tilhænger af micellare vand til at rense ansigtet med om aftenen. Det er en mild og effektiv rensemetode, som gør at jeg kan minimere almindelig postevands udtørrende effekt på min hud. Om morgnen når jeg er i bad, renser jeg dog ofte ansigtet med et lidt kraftigere renseprodukt for, at fjerne døde hudceller. Jeg bruger som regel en maske, et eksfolierende produkt eller min rensebørste. Det seneste produkt jeg har testet er Garniers nye 3-1 Pure Active med mineraler og salicylsyre. Produktet kan bruges på tre måder: som almindeligt renseprodukt, som peeling produkt eller som en dybderensende maske. I søndags testede jeg 3-1 Pure Active som maske. I stedet for at skylle produktet af umiddelbart efter jeg havde masseret produktet på huden, lod jeg det sidde og virke i 3 minutter for at opnå en større effekt. Masken fjernede effektivt de døde hudceller og efterlod huden glat og blød. Jeg oplevede ikke, at masken havde en udtørrende effekt, som jeg ellers syntes nogle masker har en tendens til. Garnier lover at 3-1 Pure Active giver en tydeligt pænere hud på 30 dage og opfordrer alle der har lyst til at tage kampen op mod besværlig hud, at være med i en “30 days challenge”, hvor man kan teste 3-1 Pure Active kvit og frit. Hvis du skulle have fået lyst til at teste 3-1 Pure Active selv, så klik forbi Garniers facebook side og læs hvordan. Jeg glæder mig ihvertfald til, at se hvad produktet kan gøre for mig over de næste 30 dage.

ENGLISH RECAP: I’m a big fan of micellar water and I use it to clean my face every evening. It is a gentle and effective cleansing method, which means that I can minimize the use of tap water to avoid the dehydrating effect it has on my skin. In the morning when I’m in the shower, I usually clean my face with a slightly stronger cleanser to remove dead skin cells. I usually use a mask, an exfoliating product or my cleansing brush. The latest product I’ve tested is the new Garnier Pure Active 3-1 with minerals and salicylic acid. The product can be used in three ways: as a normal cleansing product, a peeling product or as a deep cleansing mask. I started out testing the 3-1 Pure Active as a mask. Instead of rinsing off the product immediately after I’d massaged it onto my skin, I let it sit for 3 minutes to achieve a greater impact. The mask effectively eliminated the dead skin cells, leaving my skin smooth and soft. The mask even left my skin moist, which I think is a rare quality for a deep cleansing mask. With 3-1 Pure Active Garnier promise a clearer skin in 30 days and invites all of you who want to take on difficult skin to participate in a “30 days challenge” where you can test the 3-1 Pure Active free of charge. If you feel like testing the 3-1 Pure Active read more on Garniers facebook here. I can’t wait to discover what the product can do for me over the next 30 days.

Udgivet i samarbejde med L’Oreal

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE BRAKI BAG