GARDENIA STYLE CHALLENGE

EVERYDAY RINGS

I MARTS fik jeg tilføjet lidt nye ringe til smykkesamlingen, nemlig disse smukke ringe fra HVISK. Den lidt mindre ring, bestilte jeg i den mindste størrelse for at bruge den som ledring. Jeg syntes det ser så fint ud, at mikse forskellige størrelser, så der kan sidde flere ringe på en finger. HVISK tilbyder forresten fri fragt hele påsken frem til d. 7. April.

ENGLISH RECAP: In March I added a few new rings to my jewelry collection from HVISK. I ordered the smaller ring in a small size to use it as a knuckle ring. I like mixing different ring sizes on my hand, so I can wear more rings on one finger. HVISK offers free shipping all Easter until April 7th. 

//harlequin ring HVISK (HERE) //wire ring HVISK (HERE) //striped ring HVISK (HERE)          //highligh ring HVISK (HERE

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GARDENIA STYLE CHALLENGE