STYLE CHALLENGE

ALL BEIGE (-60% OFF TOTÊME)

PÅ LISTEN over mine daglige “online fix” er NAPs outlet shop The Outnet, som bugner af lækre designer fund fra bl.a Proenza Schouler, Isabel Marant, Chloé, Acne Studios, Joseph, IRO mf. nedsat med op til 70-80%. Jeg har ofte oplevet, at nogle af de items jeg har haft kig på hos Net A Porter er havnet på outlet shoppen til langt under det halve af prisen. Der kommer nye varer hver dag, men som regel kun få antal af hver style – så det gælder om at at være hurtig på tasterne! Netop ankommet på The Outnet er Totême, som jeg syntes er så fint og har været fristet til at klikke i kurven ovre hos NAP op til flere gange.

ENGLISH RECAP: On my daily “online fix” list is NAPs outlet site The Outnet. The web shop is overflowing with designer finds from eg. Proenza SchoulerIsabel MarantChloéAcne StudiosJosephIRO and more, marked down with up to -80%. Just in is Totême that I’ve been tempted by over at NAP more than once. 

//

JavaScript is currently disabled in this browser. Reactivate it to view this content.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STYLE CHALLENGE