WORKEND

OUTFIT: BLACK & WHITE

OVENPÅ EN weekend foran skærmen føles det helt rart, at starte på en frisk uge. Om lidt vil jeg cykle ind på kontoret, men inden da får I lige et lille øjebliksbillede i solen fra den forgangne weekend. Det føles så ubeskriveligt rart endelig, at kunne mærke de små flygtige glimt af sommer i den lune forårssol.

ENGLISH RECAP: After a weekend in front of the screen, it feels nice to start off a new week. In a little while I’m off to the office on my bike but before I leave, I’m just going to share this moment in the sun from the weekend. It feels so incredibly nice to be able to feel those small transient glimpse of summer in the air. 

//top BIRGITTE HERSKIND (HERE) //jeans VINTAGE LEE JEANS (SIMILAR HERE OR HERE) //loafers JUSTFAB //sunglasses PRADA (SIMILAR HERE OR HERE) //bag MARC JACOBS (SIMILAR HERE)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WORKEND