JUST ORDERED

OUTFIT: TRACK SUIT

SÅ ER jeg tilbage efter 2 begivenhedsrige dage i Andalusien, nærmere betegnet Granada. Jeg har taget et ton af billeder, som jeg vil dele med jer samt fortælle lidt mere omkring hvorfor jeg var af sted. Da jeg landede i København igår, nåede jeg lige forbi den længe ventede genåbning af Zara butikken på Strøget. Den har som bekendt været lukket de sidste 4 måneder og åbner altså officielt for kunder igen i dag! Butikken har fået en gevaldigt update og blevet en del større. Nu vil jeg besøge Rikke May, som sælger ud af garderoben samt hjemmet i dag fordi hun og familien flytter til Singapore!

ENGLISH RECAP: I’m back after a couple of days in Andalusia, or Granada to be more specific. I’ve taken a ton of pictures that I’m going to share with you later. When I landed in Copenhagen Yesterday I went by the reopening of the Zara shop (which has been long awaited…). It’s been closed the past 4 months but is officially opening again for the public today! The store has gone through a serious update and several square meters have been added to the retail area. Now I’m going to visit Rikke May who’s selling out of her wardrobe and home, because her and her family is moving to Singapore! 

//track suit BIRGITTE HERSKIND (HERE AND HERE)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUST ORDERED