SPRING TRANSITION

OUTFIT: DENIM CULOTTES

JEG HAVDE egentlig planlagt, at jeg ville vise et andet outfit i dag, men så fandt jeg lige dette i arkiverne. Billedet er taget i det fantastiske Alhambra Palads på Sabikah plateauet sydøst for Granada tidligere på måneden – hvilket minder mig om, at jeg skylder jer at vise resten af billederne fra Lumiaturen med Microsoft! Dem vil jeg redigere i eftermiddag, men først træning! ENGLISH RECAP:  I’d actually planned to post a different outfit today. But then I found this one in the archives. It’s taken at the amazing Alhambra Palace in Granada earlier this month – which reminds me that I still have to post the rest of the picture from the Lumia trip with Microsoft. 

//top  BIRGITTE HERSKIND (HERE) //jeans  H&M TREND (SIMILAR HERE) //bag  MARC JACOBS (SIMILAR ON SALE HERE) //loafers  MANGO (SIMILAR ON SALE HERE) //sunglasses DOLCE & GABBANA (HERE)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPRING TRANSITION