JUST ORDERED

HOME: NEW STORAGE (BEFORE/AFTER)

JEG HÅBER I har nydt den ekstra lange weekend? Hvis du læste Berlingske igår, kunne du få et kig ind i vores lille hjem på Nørrebro. Et hjem som er i konstant forandring, da jeg hele tiden forsøger at gøre det bedre. Min kæreste skal virkelig have kredit for, at kunne holde ud at jeg flytter rundt på tingene hele tiden. Da kvadratmeterne er forholdsvis små, mangler vi altid opbevaring til alle mine dimser. Hvorfor jeg også altid er på udkig efter anderledes opbevaringsmuligheder, som udover at skulle være praktiske også gerne må skille sig lidt ud fra normalen. Jeg er ret vildt med gamle industrielle ting, som disse gamle tyske ammunitionskasser jeg fandt på DBA. Jeg mødtes med sælger igår, som viste sig at have et helt atelier fyldt med gamle fabrikslamper, gadelygter, ammunitionskasser, møbler og meget mere samlet rundt omkring i europa.

Hvis man søger på metalkasser på DBA kommer der flere forskellige frem og hvis man lissom jeg godt kan lide da gamle industrielle ting, kan man eksempelvis finde mere her. Efter en grundig rengøring er en af kasserne allerede taget i brug til opbevaring af alle vores opladere til telefoner, tablets, kameraer mm.. Alternativt kan kasserne bruges på altanen til krydderurter, hvilket de også ville egene sig fint til.


Fåreskindet er også nyt og udover at være helt vildt fint, så skjuler det lædersædet på vores Wegner stol (findes lignenede her), som trænger til en ompolstring. Nu står stolen præcis, som den gjorde hjemme i farmors soveværelse, med et blødt skind i ryggen. Skindet er fra et fritgående økologisk får og dufter helt fantastisk. Du kan finde flere økologiske fåre/lammeskind her.

ENGLISH RECAP: Yesterday you could find our humble Copenhagen home spread out on the pages of Danish newspaper Berlingske. Today I’ve already done a few adjustments interior wise. Our small apartment is in constant transition and because of our limited space, I always thrive to find new and different storage solutions. I love old industrial things, like these old German ammunition boxes that I found via DBA. I met with the selling yesterday, whom turned out to have a whole studio filled with old factory lights, street lamps, ammunition boxes, furniture and much more collected from all around Europe.

If you search for metal boxes on DBA, several cool finds appears and if you like old industrial stuff, you can find more here. After a thorough cleaning I’ve already found use for one the boxes for storing all our chargers for phones, tablets, cameras etc .. Alternatively, the boxes can be used on the balcony for herbs.

Udgivet i samarbjede med DBA

6 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUST ORDERED