OUTFIT: LOOSE CANON

TREND FLASH: ORANGE

MIT FORHOLD til farveren orange har egentlig altid været lidt anstrengt. Jeg ved ikke helt hvorfor, sådan har det bare altid været. Har I det ikke også sådan nogle farver? Heldigvis har jeg indenfor det seneste år kunne stryge orange af min liste over “svære” farver og de brændte nuancer vokser stadig mere og mere på mig. Sandalerne fra Marni rammer sæsonens 70er trendens perfekt, lissom strikken fra Joseph ville passe fint til et par løse denim busker.

ENGLISH RECAP: My relationship with the color orange has always been a little weird. I don’t know why actually, it’s just always been like that. Don’t you feel the same way about some colors? Fortunately, I’ve been able to cross out orange as one of my “difficult” colors over the past year and the burnt shades are still growing on me. The sandals from Marni are spot on this seasons 70s trend as well as the knit from Joseph which would fit nicely with a pair of loose denim jeans.

//knit JOSEPH (HERE) //pants H&M TREND (HERE) //sandals MARNI (HERE) //tray table HERMÈS

//

JavaScript is currently disabled in this browser. Reactivate it to view this content.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: LOOSE CANON