LONG BEACH

BEAUTY: BJÖRK & BERRIES

DA JEG var i Stockholm for, at fejere min fødselsdag tilbage i marts faldt jeg over Björk & Berries, som er et svensk økologisk skønhedsbrand. Jeg købte en af deres håndcremer med hjem og den er noget af det lækreste jeg endnu har prøvet indenfor kategorien. Björk & Berries produkter er endda ret prisvenlige, økologiske og 95-99% naturlige Jeg bliver nødt til, at bestille nogle flere produkter for, at teste om de lever op til samme hånd cremen!

Hvis du er en af de heldige der kan holde fri igen i dag, så nyd fredagen! Imellemtiden vil jeg smutte ind på kontoret for en kort bemærkning. Vi ses senere!

ENGLISH RECAP: When I was in Stockholm to celebrate my birthday back in March, I bought this hand cream from Swedish Björk & Berries. It’s one of the best I’ve ever tried, so I really need to order some more products to test if they are as good as the hand cream. Björk & Berries is affordable, organic and produced with 95-99% natural ingredients. What is not to love! 

//scented candle AVEDA (HERE) //hand cream BJÖRK & BERRIES (HERE)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LONG BEACH