FROM A-Z: PART I

OUTFIT: TRACK PANTS (VIND 1000 DKK)

I SØNDAGS var jeg forbi posthuset og hente mine nye track pants fra Bon’A Parte. Jeg elsker det effortlessly cool look og må indrømme, at jeg har svært ved at på armene ned over bukserne. De er vildt behagelige og passer perfekt ind i min garderobe. Jeg har pakket dem med i kufferten til Nordkap, for vi skal heldigvis også lave andet end at være aktive og køre på snescooter og sejle i kajak.

I samarbjede med Bon’A Parte, har jeg fået lov at udlodde et gavekort på 1000 DKK til web shoppen. Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er, at klikke forbi Bon’ A Partes web shop her, finde din favorit style og linke til den i en kommentar under indlægget. Du vil få yderligere en mulighed for, at deltage i konkurrencen i endnu et indlæg jeg har planlagt med en ny style fra Bon’ A Parte. Held og lykke!

ENGLISH RECAP:  Sunday I picked up these dressy track pants from Bon’A Parte at the post office. I love the effortlessly cool look and must admit that I’m head over heels about the pants. They are so comfy and fits perfectly into my wardrobe. I’ve packed them along with me in my suitcase and I’m sure I’ll find an occasion to wear them in between snowmobiling and kayaking.

Together with Bon’A Parte I’ve gotten the opportunity to give away a voucher worth 1000 DKK to the web shop. All you have to do to enter the competition is visit Bon ‘A Parte’s web shop here, find your favorite style and link it in a comment below. You’ll get another chance to enter the giveaway in another post I’ve planned, with another new style from Bon ‘A Parte. Good luck!

//shirt ASOS (HERE) //track pants BON’A PARTE (HERE) //bag GIVENCHY (HERE) //loafers MANGO (HERE)

Udgivet i samarbejde med Bon’ A Parte

48 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FROM A-Z: PART I