WEEKLY #05

EYES ON: OFF-SHOULDER

DER ER ikke gået meget mere end en uge siden jeg bestilte denne off-shoulder top fra ASOS til, at jeg nu også har klikket denne version hjem fra H&M. Jeg satser stærk på, at der snart bliver vejr til bare skuldre. Forresten så jeg netop, at man nu kan returnere sine web køb i H&M’s butikker nu. Jeg ved ikke om det er nyt, men det er ihvertfald e nyhed for mig.

ENGLISH RECAP: It hasn’t been much more than a week since I ordered this off-shoulder top from ASOS, till I had to order this one from H&M as well. I counting on some off-shoulder weather soon…

//top H&M TREND (HERE)

2 COMMENTS

 • Lise

  Den er SÅ fin den bluse! Overvejer virkelig også at hoppe på den. min eneste tanke er om det der off-shoulder fungerer – altså om det kan blive siddende nede, eller om den rutsjer mærkeligt op når man bevæger armene? Har du mon testet din?

  Kh Lise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Hej Lise
   Jeg har prøvet denne i butikken og fordi elastikken er forholdsvis bred, er det som om den bliver siddende. Men er stadig lidt spændt på, at prøve dem af IRL 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKLY #05