FRIDAY TUNE: LHUMA

OUTFIT: CASUAL STRIPES (VIND 1000 DKK)


JEG KAN ikke få for mange striber ind i min garderobe denne sæson. Den nyeste tilføjelse til samlingen er denne stribede sweatshirt fra Bon’A Parte. Jeg er ret vild med strukturen i stoffet og er sikker på, at den bliver en go-to favorit over sommeren, som bekendt kan byde på lidt skiftende vejr.

Vind 1000 DKK at shoppe for
Du kan forresten stadig nå, at deltage i konkurrencen om et gavekort på 1000 DKK til Bon’A Parte’s web shop. Det eneste du skal gøre for, at deltage i konkurrencen er at gå ind på web shoppen her, finde din favoritstyle og indsætte linket i en kommentar herunder. Hvis man er lidt smart, kan man få 2 lodder i konkurrencen ved, at smide linket i dette indlæg også 🙂

ENGLISH RECAP:  I can’t get enough tripes into my wardrobe this season. My newest addition is this striped sweatshirt from Bon’A Parte. I really love the structure of the fabric and I’m quite sure it’s going to be a go-to favorite through out the summer. 

Win 1000 DKK to shop for
You still have a chance to win a voucher worth 1000 DKK to Bon’A Parte’s web shop. The only thing you need to do to enter the giveaway is to visit the web shop here, find your favorite style, copy the link and paste it in a comment below. If you are a bit sneaky, you can get two chances to win by entering your comment here also 🙂

//top BON’A PARTE (HERE) //jeans LEE VINTAGE (SIMILAR HERE) //belt H&M (SMILAR HERE) //bag GIVENCHY (HERE)

Udarbejdet i samarbejde med Bon’A Parte

29 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRIDAY TUNE: LHUMA