GIVEAWAY: THE FOX CHAIR

SUMMER SALE

EFTER ET døgn i Århus, er jeg jeg tilbage i Købehavn for en kort bemærkning inden turen går videre til Kreta i morgen. Jeg skulle egentlig have været på Mallorca, som jeg skrev tidligere, men destinationen er blevet ændret til Kreta, hvilket egentlig ikke gør den store forskel. Så længe jeg kan finde en pool eller strand, så er jeg glad. Her til morgen fik jeg endelig tid til at kigget lidt på sommerudsalget, som er skudt igang online og i de fysiske butikker. Matchesfashion er en klar online favorit, når det kommer til udsalg og det tog mig da heller ikke mange minutter, at finde en masse fine sager til ønskelisten.

ENGLISH RECAP: After a day in Aarhus, I’m back in Copenhagen for  for a short visit before I’m heading to Crete tomorrow. I should have been to Mallorca, as I told you earlier, but the destination has been changed to Crete, which really doesn’t make the a difference to me. As long as I can get a pool or beach, then I am happy. This morning I finally got time to browse through a small part of the summer sales, which just started online and in stores. Matchesfashion is an absolute favorite when it comes to sales and it didn’t take me long to find a few items for my wishlist.

//dress TER ET BANTINE (HERE) //ox necklace NEKTAR DE STAGINI (HERE) //top TRADEMARK (HERE) //tote JIL SANDER (HERE) //hat MAX MARA (HERE) //mules PROENZA SCHOULDER (HERE)

!function(d,s,id){var e, p = /^http:/.test(d.location) ? ‘http’ : ‘https’;if(!d.getElementById(id)) {e = d.createElement(s);e.id = id;e.src = p + ‘://’ + ‘widgets.rewardstyle.com’ + ‘/js/shopthepost.js’;d.body.appendChild(e);}if(typeof window.__stp === ‘object’) if(d.readyState === ‘complete’) {window.__stp.init();}}(document, ‘script’, ‘shopthepost-script’);

JavaScript is currently disabled in this browser. Reactivate it to view this content.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVEAWAY: THE FOX CHAIR