SHOE CRUSH

NORTH CAPE II

{I land på vores første stop med skibet i baggrunden // ashore at our first stop with the ship in the background}

{Deep blue sea}

{En morgen besøgte vi en Samer familie, som bød på rensdyr stock. Det minder mest af alt om te brygget på rensdyr… En lidt speciel smagsoplevelse, men samerne drikker det med velbehag // One morning we visited a Sami family who served us a cup of reindeer stock. It’s like tea brewed on reindeer… Sort of a special taste experience}

{På dækket med fin udsigt til en lille by iført Helly Hansen regnjakke og cap // On deck scouting for a small town ahead wearing Helly Hansen raincoat and cap}

{Min norske ven fra North Cape I // My Norwegian friend from North Cape I}

{Mie og jeg blev hurtigt enige om, at rygsække er virkelig smarte til håndbagage, udflugter, ekstra sko og meget mere – der er jo ikke det man ikke kan have med på farten med sådan en på ryggen! // Mie and I quickly agreed that backpacks are really handy for hand luggage, expeditions, extra shoes and more – you can carry around everything you need in it!}

{Samer familiens lille 4 måneder gamle hundehvalp <3 // The Sami family’s 4 months old puppy <3 }

{Europas nordligste punkt, Nordkap markeret den store globe på spidsen // The most Northern point in Europe marked by the huge globe}

{Inden turen atter gik sydpå blev vi sat af i Kirkenes for, at køre ud til den Russiske grænse på Quad bikes ^^ Eftersom jeg ikke har kørekort, måtte jeg egentlig ikke køre selv, men fik alligevel lov af vores seje tourguide – en ret stor oplevelse for en, som aldrig har kørt et motorkøretøj 🙂 // Before we sailed back south we had a stop in Kirkenes to drives Quad bikes to to Russian border. Because I don’t have a drivers licence I wasn’t allowed to drive, but our guide allowed it anyway}

JEG HAR endelig fået kigget resten af billederne igennem fra Nordkap, så her får I lige sidste del fra vores tur med Hurtigruten. Jeg tænker stadig tilbage på rejsen, som en af de mest specielle rejseoplevelser jeg har haft. I det næste rejseindlæg I får her på bloggen, har jeg bevæget mig fra det kolde nord til sydens sol og Kreta, hvor jeg netop er hjemvendt fra.

ENGLISH RECAP: I’ve finally gotten a chance to look at the rest of the pictures from our trip with Hurtigruten. I still think back on the trip as one of the most special and unique travel experiences I’ve had. In my next travel post on the blog, I’ve moved from the cold north to warm Crete in the Mediterranean Sea, where I just got back from last night. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOE CRUSH