JE VOUDRAIS

TRAVEL: POSTCARD FROM CRETE

IMENS JEG nyder lørdagen, og du forhåbentlig gør det samme, så vil jeg lige dele det første lille postkort fra Kreta. Hvis du har flugt med på Instagram den sidste uges tid, så er du muligvis allerede blevet træt af alle poolbillederne. Men bare vent, der kommer endnu flere! Man har vel lov, at drømme sig lidt tilbage.

ENGLISH RECAP: Meanwhile I’m enjoying my Saturday, and hopefully you are too, I just want to share the first postcard from Crete. If you’ve tagged along on Instagram, you might already have seen enough pool pics. But just you wait, it’s not over yet! I still have a whole lot a pics to share with you. 

//bikini top H&M (SIMILAR HERE) //skirt WEEKDAY (SIMILAR HERE) //hat &OTHERSTORIES (HERE) //sandals ROBERT CLERGERIE (HERE)

//

JavaScript is currently disabled in this browser. Reactivate it to view this content.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JE VOUDRAIS