WEEKLY #07

POSTCARD FROM CRETE II

DET SKAL ikke være nogen hemmlighed, at jeg savner solen og varmen på Kreta og disse billeder gør bestemt ikke savnet mindre. Apropos rejser. Har I læst Mie’s seneste update fra SF/LA? Det er noget af det mest optur jeg længe har læst. Cadeau til Mie for sit mod og for at kaste sig ud i de sociale aspekter der opstår, når rejser alene på eventyr. Jeg ville langtfra selv være ligeså sej, hvis jeg stod i samme situation. Da jeg for snart 3 år siden besluttede mig for at flytte til Barcelona alene, var jeg ikke nær så sej. Udover at jeg selvfølgelig flyttede derned uden min kæreste, som pænt måtte vente hjemme i København. På 5-6 måneder fik jeg ikke én eneste spansk ven! Jeg blev kun lidt venner med min lokale kioskmand, som slet ikke var spansk, men inderTil gengæld fik jeg en virkelig god dansk veninde, som på eget initiativ kom hen og sagde hej en dag på Starbucks. Hun sagde at hun kunne genkende mig fra København og derfra kørte den lissom bare. Hun tog mig under sin vinge, vi hang ud med hendes danske bosiddende venner og jeg blev hurtigt tryk i vandte rammer. Jeg ved ikke om det siger mest om mig, byen eller noget helt tredie? Var jeg ikke stødt på min nu kære veninde på Starbucks den dag, havde situationen måske set anderledes ud? Jeg er dog evigt taknemmlig for, at hun kom hen og sagde hej den dag på Starbuks, for der fulgte et utal af hyggelige kaffe dates, frokoster, middage, byture samt et venskab for livet med.

Men nu til noget helt andet. Jeg skylder nemlig opdatering på Bon’A Parte konkurrencen, hvor I igennem den sidste måned har kunne vinde et gavekort på 1000 DKK til web shoppen ved at finde jeres favorit style. Med opdatering mener jeg selvfølgelig, at jeg skal have offentliggjort vinderen af konkurrrencen. Og hvilken bedre måde, at gøre dette på, end iført et par stribede sommershorts fra Bon’A Parte? Et stort tillykke til Ulla, som har vundet en konkurrencen.

Find hele outfittet på udsalg her:

//top MYMYNT (IN BLACK HERE) //shorts BON’A PARTE (HERE) //sandals ROBERT CLERGERIE (HERE

//

JavaScript is currently disabled in this browser. Reactivate it to view this content.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKLY #07