OUTFIT: BLUE SUIT

FESTIVAL FIT


DET ER efterhånden ved, at være et par år siden jeg har været på festival. De seneste år har det bare ikke lige passet ind i programmet eller også har jeg bare ikke prioriteret det højt nok. Min kæreste er, som altid, på Roskilde Festival i disse dage og hvis jeg skal være helt ærlig, så ville jeg ikke have haft noget imod at joine ham i år. Jeg forestiller mig, at jeg ville hoppe i noget a la ovenstående. Jeg ville nok overvejde, at skifte Chloé espadrillen ud med en lidt mere Roskilde egnet sko. Eksempelvis et par klassiske sorte Coverse, som jo i virkeligheden også ville passe fint til outfittet.

ENGLISH RECAP: It’s been a couple of years since I’ve been to any festivals. I haven’t really been able to fit it into my schedule or I haven’t prioritized it enough to do it. My boyfriend just left for this years Roskilde Festival and I must admit I wouldn’t mind joining him. I imagine I would wear something like this. Maybe I’d change the espadrilles for Chloé to something more festival fitted, like a pair of classic black Converse.

//hoops HVISK (HERE) //jeans WEEKDAY (ON SALE HERE) //top ISABEL MARANT (ON SALE HERE) //bag CHLOÉ (HERE) //espadrilles CHLOÉ (HERE)

//

JavaScript is currently disabled in this browser. Reactivate it to view this content.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: BLUE SUIT