FROTTÉ LOVE

END OF SALE (EXTRA -20% OFF)

 

JEG VAR vist lidt hurtig på tasterne i morges da jeg skrev, at det var begrænset hvor meget udsalg jeg havde shoppet denne sæson… Tingende ændrede sig ihvertfald drastigt i dag, hvor jeg både har klikket en ny taske hjem og fandt fine blonder og nederdel i Frederiksberg Centeret. Slutspurten er skudt igang og derfor er der ekstra gode tilbud at hente. Lige nu tilbyder The Outnet f.eks. yderligere 20% på de nedsatte varer med koden: SUMMER2015. Koden gælder dog kun i 24 timer og udløber i morgen kl. 10. Skal I have noget med?

ENGLISH RECAP: End of sale is on and the web shops are luring with extra discounts. Right now  The Outnet has marked down all most everything with an additional -20% for 24h with the code: SUMMER2015. Are you getting anything?

//1. dress STELLA MCCARTNEY (HERE) //2. ear studs KEVIA (HERE) //3. top TOTËME (HERE) //4. flats ISABEL MARANT (HERE) //5. shorts ISABEL MARANT (HERE) //6. gunglasses LINDA FARROW (HERE

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FROTTÉ LOVE