END OF SALE (EXTRA -20% OFF)

CRETE PART I

{Nedkøling i poolen efter dagens træning // Post work out cool down in pool}

{Jeg brugte Dioego Della Palma’s lækre produkter i solen. Faktor 30 på kroppen og faktor 50 i ansiget // I used Dioego Della Palma’s lovely products in the sun. SPF 30 in the face and SPF 50 on my body}

{Vores pastelfarvede hotel set fra main poolen // Our pastel hotel as seen from the main pool}

{Af med de hurtige Engery Boost og i med fødderne i poolen. Her efter 1 times core træning i 30 graders varme // Shoes off and feet in after a 1h core training in the heat}

{Hotellet ligger ned til vandet, så vi skulle ikke gå mange meter fra vores pool til en liggestol på stranden // The hotel is placed by the sea, so we didn’t have to walk more than a few meters from our pool to the beach}

DET ER efterhånden ved, at være nogle uger siden jeg kom hjem fra det vidunderlige Cavo Spada Spa & Resort i Kolymbari på Kreta. Som jeg tidligere har skrevet, så ville jeg ikke have noget imod at tage tilbage et par dage. Christina, Celine, Sofie og jeg havde nemlig den bedste tur man kunne forestille sig! Og selvom ingen af os normalt rejser på charter ferie, så kunne vi efter 4 dage med all-inclusive “à la carte”, en lækker strand, tjekkede træningsfaciliteter og privat pool, alle godt blive enige om, at charter livet slet ikke er så slemt endda. Alt er relativt, I guess. Jeg tror mange, lissom jeg selv, ofte forbinder charter med nedslidte hoteller, turistfælder, dårlig mad og alt for mange mennekser ved poolen. Cavo Spada Spa & Resort er et af de hoteller Apollo samarbejder med på Kreta, som har de bedste træningsfaciliteter. Man har mulighed for dagligt, at tilmelde sig hold som f.eks. yoga, TRX, spinning, core træning, vand aerobics, forhindringsløb mm.. Rundt om hotellet er der optegnet forskellige løberuter af forskellige distancer og i hotellets underetage er der et fitness center samt spa med indendørs pool og massøser. En af dagene fik vi mulighed for, at låne 4 af hotellets racercykler samt instruktør, for at cykle en tur op i bjergene. Jeg fik sat min kondi på prøve og kæmpede mig de 20 km op af de stejle stigninger i 30 graders varme. Det var et ufattelig smuk tur, hvor vi fik mulighed for at se lokalområdet. Da vi nåede toppen og så udsigten, var alle anstrengelserne lykkeligt glemt. Tilbage på hotellet fik vi alle booket 30 min. ryg massage, for at løsne op i den spændte muskler. For en by cyklist, som jeg, kom det bag på mig over hvor hårdt cykling rent faktisk er for skuldre og nakke. Av! Udover nogle forskellige andre former for træning fik vi dagene til, at gå med afslapning ved poolen og stranden, kortspil på terressen, hygge og så spiste vi en masse lækker mad og drak rosé i hotellets à la carte restaurant. Se flere billeder på Instagarm under vores hastag #charterclubben

*

ENGLISH RECAP: It’s been a few weeks since I returned from the wonderful Cavo Spada Spa & Resort in Kolymbari, Crete. As I’ve written before, I wouldn’t mind going back a few days. ChristinaCelineSofie and I had the best trip ever! And although I don’t think none of us would have considered booking a charter holiday as our first choice, after 4 days with all-inclusive “à la carte”, an amazing beach, gret fitness facilities and a private pool, we could all agree that charter life isn’t all bad. Everything is relative I guess. Cavo Spada Spa & Resort is one of Apollo hotels on Crete with the best training facilities. It’s possible to book daily training and join teams such as yoga, TRX , spinning, core training, water aerobics, obstacle course etc.. On the lower level of the hotel there’s an additional fitness center and spa with indoor pool and masseuses. One day we even borrowed 4 of the hotels road bikes and an instructor to go for a mountains ride. The ride turned out to but my physical form to a test and I had to fight 20 km of steep hillsides in 30 degree heat. The scenery was quite amazing and we really got the chance to see the local area. When we reached the top and had a glance at the view, I quickly forgot the recent struggle. Back at the hotel we all booked 30 minutes back massage to loosen up our tense muscles. For a city cyclist like me, I was quite surprised how hard cycling is on the shoulders and neck. After training we spent most days relaxing by the pool and the beach, playing cards at the terrance and having loads of delicious food and rosé in the hotel’s à la carte restaurant. See more photos oo Instagarm under #charterclubben

Udgivet i samarbjede med Apollo Rejser

 

4 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

END OF SALE (EXTRA -20% OFF)