CRETE PART I

DANISH SUMMER

JEG HAR mest af alt haft lyst til, at pakke mig ind i en stor strik de sidste par dage. Der er ihvertfald ikke meget højsommer over temperaturen i øjeblikket. Mine udsalgs køb bærer dog præg af lidt mere optimisme omkring årstiden og som nogle af jer har kunne følge med i på Snapchat (kat_wearemad), så var det denne røde sag med frynser, som gemte sig i posen på Instagram. Denim jakken og sandalerne er ligeledes blevet klikket hjem på udsalg og matcher taskens og sæsonens 70’er refereancer perfekt!

ENGLISH RECAP: The Danish summer weather calls for a big fluffy knit these days. My sale purchases reflects more optimism about the season though and as some of you might have seen on Snap Chat (kat_wearemad), these red fringes was hiding in the bag on Instagram.

//spf TROMBORG (HERE) //denim jacket MANGO (ON SALE HERE) //bag PROENZA SCHOULER (ON SALE HERE) //scarf TOTÊME (HERE) //sandals MANGO (ON SALE HERE)

SHOP THE LOOK

//

JavaScript is currently disabled in this browser. Reactivate it to view this content.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CRETE PART I