THE PERFECT PAIR

10 SUMMER MUST HAVES (AND GIVEAWAY)

Udgivet i samarbejde med Taxfree

JEG KAN som regel ikke lade være med lige, at købe et par produkter i Taxfree hvis jeg skal ud at rejse. Som bekendt sparer man jo op til 20% på skønhedsprodukter og derudover er der altid et stort udvalg af travel kits, som passer perfekt til ferien. Der findes faktisk en ret smart service, som jeg endnu har til gode at benytte mig af, som hedder pick up on return, hvor man slipper for at skulle slæbe rundt på sine indkøbte varer på ferien. Lufthavnen opbevarer ens varer mens man er væk, hvorefter de kan afhentes ved hjemkomsten. I forbindelse med sommeren og de mange rejser har Taxfree udarbejdet en liste med 10 Summer Must Haves, som de sammen med deres mange beauty-fordele og shopping services gerne vil fortælle meget mere om over sommeren.  Som det fremgår, så består listen af 8 lækre produkter til kvinder og 2 til mænd, som selvfølgelig alle sælges i Taxfree i Københavns Lufthavn. Flere af produkterne har fokus på naturlige ingredienser og et par af dem sælges eksklusivt i Taxfree shoppen.

I forbindelse med kampagnen har jeg udvalgt 4 favorit produkter fra Taxfrees liste med 10 Summer Must Haves, for at finde ud af hvorfor de er udvalgt til listen. Eller det vil sige, at jeg har testet 3 produkter, for kittet fra Biotherm har min kæreste fået lov at teste.

Rudolph Care Organic SPF50 til ansigt, pris 196 DKK (normal pris 245 DKK)
Den prisbelønnede økologiske sol faktor fra Rudolph Care har været på ønskelisten et stykket tid, så jeg har glædet mig til endeligt at prøve den på egen hud. Heldigvis tittede solen frem igår, hvor jeg havde mulighed for at teste den på altanen. Jeg bruger altid faktor 50 i ansigtet for, at minimere solskader og dannelsen af pigmentforandringer, som jeg desværre let får i panden. Solcremen er virkelig lækker og indeholder agurke ekstrakt, som hjælper med at stabilisere og fugte huden. Cremen fugter uden at fedte, så man også kan bruge den under make-up.

Guerlain Terracotta Bronzing Powder til ansigtet, pris 303 DKK (normal pris 379 DKK)
Jeg bruger bronzer dagligt og har været igennem min del af forskellige mærker igennem årene. Det vigtigste for mig når det kommer bronzer er, at den giver et naturlig resultet og ikke indeholder shimmer. Jeg vil langt hellere selv tilføje en high lighter, hvis jeg gerne vil have lidt spil i farven. Guerlain’s Terracotta Bronzer har en næsten fløjls agtigt finish og giver et naturligt look sammen med ens sommerkulør. Min erfaring er, at det godt kan betale sig at spendere lidt på en god bronzer. De holder jo heldigvis i lang tid, hvis altså ikke man taber den.

Ole Henriksen The Works Travel kit til kvinder, pris: 317 DKK (normal pris 495 DKK sælges ekslusivt I Taxfree)
Jeg har tidligere brugt Ole Henriksens produkter, men det er første gang jeg prøver The Works kittet. Serien består af 5 best sellers, som fungerer til alle hudtyper med fokus på anti agning. Jeg har haft problemer med tør hud i ansigtet hele sommeren, hvilket jeg ellers kun plejer at døje med om vinteren. Og selvom jeg normalt ikke er meget for ansigts olier, så er jeg blevet ret glad for Pure Truth Youth olien i sættet. Kittet hjælper med at fugte huden og gendanne hudens elasticitet og genoprette udstråling for sundere glød. 

Biotherm Homme Men Essentials Travelkit til mænd, pris 350 DKK (sælges eksklusivt I Taxfree)
Biotherm’s Homme Men Essentials er baseret på naturlig hudpleje, skræddersyet alle hudtyper. Travelkittet består af full size produkter og kommer i en smart toilettaske. Serien dufter mildt af sæbe, hvilket jeg foretrækker min kæreste dufter af fremfor parfume eller aftershave. Hvis jeg skal være helt ærlig, så ved jeg ikke noget værre end hvis mænd bruger stærke overdøvende dufte.

Om produkterne sagde min kæreste: “Jeg har egentlig ikke særligt udtrykte præferencer blandt plejeprodukter. Jeg ikke bruger ikke den slags så meget og går ikke op i det, men jeg kan godt lide, at sagerne er friske i duften og ikke for tunge. Desuden kender jeg mærket og det forekommer mig ikke for feminint eller eksperimenterende. Som en lille sidebemærkning, er det meste af taskens indhold under 100 ml, hvilket er optimalt, da jeg oftest foretrækker, kun at flyve med håndbaggage”

VIND ALLE PRODUKTERNE TIL EN VÆRDI AF 1.166 DKK
Hvis du kunne tænke dig, at få fingerne i ovenstående produkter, så er der gode nyheder. For du kan nemlig vinde alle de 4 favoritprodukter fra Taxfree (altså alle produkter du ser over). Det eneste du skal gøre for, at deltage i konkurrencen er at fortælle mig hvilket produkt du oftest køber med fra Taxfree for at spare 20%, når du har været ude at rejese? Skriv dit svar i en kommentar under.

Vinderen vil blive offentliggjort på bloggen fredag d. 24/7

51 COMMENTS

 • Mie Breinberg Christiansen

  Helt klart perfume!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bisgård Sørensen

  Jeg er kæmpefan af Rudolph Care, så det er et must, når jeg køber taxfree. Makeup og specielt øjenskygger står også meget højt på listen, da de indimellem har nogle flotte paletter, som man ikke kan købe andre steder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah B

  Jeg køber (næsten) altid min yndlingsparfume fra Chloé i taxfree, da den er en del billigere sådan! Derudover ryger der også ret ofte en “8 hour cream” fra Elizabeth Arden og en læbepomade fra Ole Henriksen med spf 35 med hjem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda marugg

  Jeg køber nesten alltid nogle af Rudolph Care sine lækre produkter med hjem. Renseskummen og serumet er helt fantastisk! Og så elsker jeg at gå på opdagelse i alle de smukke læbestifter – her er det svært ikke at blive fristet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Bøgild

  Ej en lækker giveaway! Jeg har svært ved at vælge. Jeg plejer som regel at skrabe en god pose penge sammen, inden min rejse og at lade mig inspirere af de lækre mini butikker i Taxfree! Jeg elsker at tage afsted i mega god tid og tøffe rundt og finde lækre ting. Om det så er en læbestift fra MAC, en fin olie fra NUXE eller den fantastiske solcreme fra Rudolph Care! Og nå ja, slik. En forfærdelig masse slik! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Flint

  Uhh lækkert! Jeg elsker at udnytte de 20% på beauty produkter, og elsker at købe kielhs midnight recovery og acai facial scrub mask fra Rudolph care. Og ville elske at prøve disse produkter 😀 .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Dreyer

  Lækker konkurrence 🙂 – har også længe gerne ville prøve Rodulph Care solprodukter, men har ikke fået taget mig sammen til det.

  Jeg køber altid mine Favorit Mac produkter samt nye MAC læbestifter og parfyme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine M. Bech

  Uh en god giveaway! Jeg skal også altid ligeee forbi i Taxfree og det ender som regel med, at jeg får fyld kurven op med skønhedsprodukter. Jeg kan godt lide, at købe nye produkter, som jeg ikke har prøvet før og ellers går jeg primært efter mærker som Rudolph Care, Tromborg, Ole Henriksen og lignende, som har fokus på en renere ingrediensliste.

  God sommer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie dh

  Køber faktisk oftest en lækker, lidt dyre mascara. Sidste gang købte jeg én fra Chanel, og den er bare perfekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Troels B

  Pingvin salt pastiller! Det er det produkt, som jeg oftest køber med hjem fra Tax Free / lufthavnen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Clinique eyeliner, ALTID i “Chocolate” farven, vodka (!), den store Toblerone og Tyrkisk Peber.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg tanker altid op med Clinique Even Better Dark Spot Corrector, da jeg lider slemt af pigmentpletter. Den kan holde det lidt i skak.
  Derfor ville jeg også elske at prøve Rudolph Sun med factor 50 til beskyttelse af ansigtet, når jeg drager mod sydens sol om 3 uger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  En Chanel neglelak (og chokolade..)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte E

  Jeg skal altid have et par stykker af Clinique’s mascara med hjem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K. Olesen

  Vi kender det sikkert alle sammen. Der findes nogle produkter, som er så lækker en luksus i hverdagen, at man helst ikke vil undvære dem, men som man omvendt kun køber, når de fås med en besparelse.
  Det produkt er Biotherm Body Care, Moisturizing Lait Corporel for mig. Den dufter skønt af citrus, fedter ikke, og efterlader huden silkeblød. Og så er den creme genial, når man nu solbader en masse på ferien. Og så fås den næsten altid med en kæmpe besparelse i Taxfree. Lige nu sparer man f.eks. 1/3 af prisen, hvilket er perfekt når man er på SU. Det er det produkt, som jeg oftest køber med fra Taxfree 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg er en sucker for Ole Henriksens produkter, så når jeg er i lufthavnen skal jeg altid liiiige…. 😉
  Og så krydser jeg ellers bare fingre, for sikke en lækker sommerkonkurrence!

  Kh. Malene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosemarie

  Hej!
  Når jeg er i Tax free, skal jeg altid have en ny parfume! Der er bare gode penge at spare når man handler i lufthavnen, så det er jo næsten en synd at lade vær 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Det er en parfume fra DKNY, som jeg har brugt de sidste 15 år.. Den bliver en gang imellem tømt, så der er brug for en ny en af slagsen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winnie

  Jeg tanker næsten altid op på ny deo, og bliver så lige fristet til ny læbe, duft og creme og slik til turen-metro turen hjem☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bibi

  Som luksus gerne en ny læbestift og ellers hvad jeg lige mangler af det mere praktiske såsom håndcreme og deo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Glerup Kristensen

  Skal altid have tanket op på ansigtscreme og parfume.. Her er der virkelig fornuftige penge at spare for mig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedicte

  Jeg nedhunter altid “Neroli” parfumen fra Chloé – som er svær at finde i DK, men som kan findes i lufthavne; eelsker tax-free !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda C

  Jeg køber altid den populære bodylotion fra Biotherm, da der en del penge at spare ved at købe den i lufthavnen. Ellers kan jeg næsten aldrig lad være med at købe noget nyt fra MAC 🙂 Super lækre favoritter du har, og som jeg ville elske at prøve 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Hamborg

  Dior mascara samt Ole Henriksen produkter er øverst på vores liste herhjemme! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana Eriksen

  Si fra Georgio Amarni – min absolut ynglings parfume!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Simper

  Når jeg shopper i toldfrit er det altid parfumer, som ryger ned over disken 🙂 Mit seneste køb er Sí, uh den dufter godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natalie

  Jeg elsker at gå og ose i taxfree området. Og der bliver flittigt købt parfumer fordi det er jo så godt at have noget af veksle imellem 😉 Næste gang jeg skal flyve vil jeg finde en god Elie Saab parfume.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne schelde

  Parfume. Ville gerne have den nye si fra Armani
  Eller makeup.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Meyer

  Jeg køber stort set altid en Chanel neglelak, når jeg er i lufthavnen, som jeg så kan bruge på ferien 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla L Wimmelmann

  Hver gang jeg løber tør for parfume, så venter jeg med at købe til jeg skal rejse – jeg er ofte afsted pga. arbejdet, så det ville være overkill at købe en ny hver gang. Tilgengæld køber jeg altid et eller andet plejeprodukt når jeg smutter igennem…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Jeg kommer uHYGGELIGT sjældent i nærheden a taxfree, men når jeg så gør, så går jeg iskoldt efter min yndlingsparfume fra DKNY eller en god mascara.

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Jeg køber tit mascara og parfume i taxfree butikker 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Som forhenværende stewardesse har jeg en svaghed for taxfree og elsker at købe lidt med på vejen, når vi er ude at rejse..
  Her ryger der som regel MAC, parfume og ansigtscremer med 🙂

  /Lou

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg køber altid parfume. Jeg synes simpelthen det er så mange penge at fyre af på lidt væske, så derfor køber jeg kun når jeg kan spare lidt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu er er ikke så ofte, at jeg befinder mig i en lufthavn, men når det sker, så ryger der som regel en parfume ned i tasken 😉

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Køber altid parfume, dag creme og slik 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna L

  Jeg køber altid Deo Pure fra Biotherm, som bare virker hver gang, men har en lidt pebret pris i normale butikker. Desuden ryger der ofte en mascara fra fx Helrna Rubenstein med hjem…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Jeg køber altid en hypnose mascara fra Lancome! Den er genial, men en smule for dyr til dagligt… Samtidig kan jeg sagtens finde på at købe en lækker ny lænestift fra Mac.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina K

  Jeg køber altid håndreme og læbepromade for at undgå at tørre ud på flyveturen samt friske forsyninger af min yndlings parfume Allure fra Chanel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Søgaard

  Jeg køber altid Tromborg Foundation og andre produkter jeg lige står og mangler fra tromborg.
  Vh Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Salli

  På de seneste ture har jeg haft købt Biotherm Lait de Coporel creme og Chanel neglelak. Det holder 100!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Jeg køber altid Clarins’ deodorant. Den koster 169 kr. i Matas og andre steder, mens den kun koster 99kr. i lufthavnen.
  Suverænt den bedste deodorant 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie A

  Jeg køber altid Lancaster sol factor creme til ansigtet. Super fedt man kan sidde i ro hjemme og bestille istedet for at stresse rundt i Taxfree butikken 🙂 har lavet ønskesedlen til vores tur til Malta i august <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Black Opium fra YSL er en fantastisk duft og flakonen skriger elegance, så det bliver ikke sidst gang, at jeg køber den i Taxfree.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Jeg køber altid denne parfume,dufter så godt Marc Jacobs Daisy Sorbet Eau so Fresh Eau de Toilette 75 ml. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Thomsen

  Jeg er helt enig, det er svært at undgå at blive fristet!!!!
  Jeg er selv totalt afhængig af biotherms deodoranter. (Den der hedder deo pure). Den gør bare alt det den skal, og så dufter bare virkelig godt men mildt.
  I lufthavnen har de altid sådan en pakke med 3 i, til en virkelig god pris. Og medmindre det er anden gang indenfor samme månede, jeg kommer forbi CPH, så ryger den altså altid med i kurven. Der er mange penge at spare, og jeg ved at det fungerer og at jeg får det brugt 😉

  Kh Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke M.

  Jeg køber ALTID et eller fra Mac med fra Taxfree. Det er umuligt for mig, at gå forbi uden at skulle ind og kigge efter nye farver og produkter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Bindslev

  Hver eneste gang jeg rammer en lufthavn, køber jeg Tromborgs mineralfoundation i farven vanilla, den er et must have 🙂 En nyere lufthavnsfavorit er YSL Black Opium, lige nu har jeg den i edp, men glæder mig også til at prøve den lidt lettere edt.

  God sommer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Wind

  Jeg ser taxfree som den perfekte mulighed for at få afprøvet nye mærker, og jeg kommer altid hjem med en ny parfume og en ny ansigtscreme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja Flejsborg

  Går altid efter skønhedsprodukter som ansigtsrens, eller ansigtscreme, har nemlig desværre også tendens til tør hud hele året rundt. Ellers parfumer eller lidt snoller 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Jeg køber oftest parfumer – flyver ikke så tit, så det passer altid med at jeg alligevel skal have nye forsyninger af mine parfumer, når jeg endelig er i lufthavnen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE PERFECT PAIR