OUTFIT: END OF JULY

VACA MOOD

DET ER endelig lykkedes os, at finde en destination til vores ferie i september! Det har være lidt af en udfordring. Nok mest fordi jeg har haft ovenstående billed af hvordan ferien skulle se ud samt nogle ret specifikke krav til stedet: igen turistfælder, ingen all-inclusive og ingen charter. Kodeordene har været lokalt, autentisk, god mad, sol og strand, hvilket har ledt os til en lille Ø i Cykladerne. Ø’en kan nås via en ca. 4 timer lang sejltur fra Athen, hvilket selvsagt kræver en del planlægning, men vi er heldigvis godt på vej!

ENGLISH RECAP We’ve finally managed to find a destination for our holiday in September! It’s a bit of a challenge. Mostly because I’ve had the picture above of the perfect holiday in my mind and some pretty specific demands: no tourist traps, no all-inclusive and no charter. The keywords have been local, authentic, good food, sun and beach, which has led us to a small island in the Cyclades. The island can be reached via a ca. 4 hours long boat trip from Athens, which obviously requires some planning, but we’re getting there!

2 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: END OF JULY