FEEL GOOD INC.

WWW BY MAGASIN INTERVIEW

I DENNE måneds WWW by Magasin fortæller jeg lidt om min stil og hvordan min efterårsgarderobe skal se ud i år. Udover interviewet med mig kan du også læse lidt om sæsonens 70’er tendens, hvilke 5 tendenser Designers Remix designer Charlotte Eskildsen spår om til efteråret, få inspiration til picnickurven fra en af mine personlige yndlings madsblogs Vanløse Blues og meget mere. Læs hele artiklen her

ENGLISH RECAP In this months WWW by Magasin, you can read about my style and what I’ll be wearing this fall. You can read the entire article here.

4 COMMENTS

 • Sabine

  Smukke ting. De sandaler fra Bianco som du har på – hvordan er de i størrelsen?? Jeg bruger normalt en 38, men har fundet dem på tilbud, der er dog kun en 39 tilbage, så tænkte bare om jeg måske kunne passe dem… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Hej Sabine
   Mener du LOVE sandalerne? Jeg syntes faktisk, at de er en smule små i størrelsen. Så ja mon ikke?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabine

   Nej ikke LOVE sandalerne. På billedet her har du nogle høje sandaler i et hullet lædermateriale med åben til tå og hæl. Men de er nok ikke fra Bianco så 🙂 De ligner bare ret meget. Men kan være jeg skal satse og ellers må jeg jo sende dem tilbage igen 😉
   Tak for svar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Nå, nej det er de faktisk ikke! De er fra et mærke der hedder Cooperative, som vist nok forhandles hos Urban Outfitters 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FEEL GOOD INC.