WEEKEND GETAWAY

KURHOTEL SKODSBORG

{Som I har kunne følge lidt med i på Instagram og Snapchat, så var den lille weekend getaway jeg havde i ærmet et spa ophold på Kurhotel Skodsborg nord for København. Hotellet er blevet har vundet “Byens Bedste Velvære 2015” og jeg kunne ikke være være enig! // My little weekend getaway was a stay at Kurhotel Skodsborg. The hotel has been awarded “Best Wellness in the City 2015” and I couldn’t agree more!}

{Vi cyklede selvfølgelig til Skodsborg, hvilket tager omkring 60 min., eksklusiv is-pause. Det er den smukkeste tur langs vandet, som er værd at tage med og i min optik en del af oplevelsen // We biked to Skodsborg which takes about 60 min., without ice cream break. It’s the most beautiful drive along the sea and for me it’s just as much a part of the overall experience}

{Hotellets à la carte restaurant er lukket om søndagen, så vi spiste en uformel middag i hotellets anden restaurant, The Lobby, i hotellets gårdhave // The hotel’s à la carte restaurant is closed on Sundays, so we had an informal dinner at the hotels second restaurant, The Lobby, in the courtyard} 

{Jeg bestilte den lækreste ribeye steak med nye danske kartofler, rødder og urte bearnaise // I ordered a nice ribeye steak with new danish potatos, roots and a herb bearnaise} 

{Vi sprang desserten over, da der ikke var plads til mere mad og bestilte i stedet et ekstra glas hvid vin i den sidste aftensol // We didn’t have room for dessert and ordered an extra glas of wine in the last evening sun instead} 

{Efter maden gik vi ned til stranden, som ligger lige nedenfor hotellet, for at se solen gå ned // After dinner we went down to the beach to watch the sundown} 

{Hotellets lobby emmer af hygge, med små kroge hvor man kan fordybe sig med en bog eller et glas vin // The hotel lobby oozes of cosyness with small nooks that invites you to sit down and relax with a book or a glas of wine }  

{Jeg blev nødt til også at smage restaurantens cæsar salat, som mindede mig at jeg spiser alt for lidt cæsar salat! The Lobbys version er virkelig lækker! // I had to taste the restaurants cæsar salad which reminded me that I have to order it more often! It was seriously good!}  

{Min kæreste slog desværre sit ben natten til søndag, så han kunne ikke komme med i spa. Jeg prøvede til gengæld den populære SaunaGus, som er en times lang behandling med aromaterapi, isbad og havdyp i Øresund. Saunaen opvarmes til 80-90 gader, hvorpå Gusmesteren overhælder stenene med æteriske olier og svinger et håndklæde rundt i saunaen og fortæller gamle historier fra fjerne lande. I løbet af behandlingen er der en lille pause hvor man bliver overhældt med isvand og afslutningsvis hopper man i Øresund, som en ekstra lille udfordring. Jeg gennemførte behandlingen, selvom det er en ret intens og tiltider næsten uudholdelig oplevelse. Bagefter følte jeg mig dog, som født på ny og jeg vil ikke udelukke, at jeg kommer til at gøre det igen // Unfortunately my boyfriend hurt his leg the night before Sunday, so he couldn’t join me in the spa. I challenged myself to the popular SaunaGus, which is an hour long treatment with aromatherapy, ice bath and a dip in the sea. The sauna is heated up to 80-90 °C, after which the Gus Master pours etheric oils over the stones and swings a towel around in the sauna, meanwhile his telling old stories from distant countries. During the treatment, there is a small break where you get doused with ice water and finally jumps into the sea, as an extra challenge. I completed the treatment, although it was a rather intensive experience. Afterwards I felt reborn though and I can’t say that I won’t do it again}  

{En SpaDay på Kurhotel Skodsborg koster 500 DKK og giver adgang til spa og træningsfaciliteter. Hvis man ønsker, at spise brunch eller frokost efter spa, kan man bestille en SpaBrunch eller SpaLunch i forbindelse med sit ophold. Man kan også gå efter den fuldendte luksusoplevelse og booke en Luxury Spa Day, som indeholder forskellige behandlinger, frokost, champagne, mm. // SpaDay at Kurhotel Skodsborg is 500 DKK which gives you access to the spa and fitness center. If you wish to have brunch or lunch after your spa day, you can order the SpaBrunch or SpaLunch. You can also go for the full luxury experience and book a Luxury Spa Day, which consists of a variety of different treatments lunch, champagne and more}

{Imens jeg hyggede mig med SaunaGus og plaskede rundt i spaen, fordrev den patienten tiden med lidt læsning i lobbyen // While I was enjoying myself with SaunaGus and the spa, the patient passed time in the lobby with a little reading}

{Mandag morgen vågnede både min kæreste og jeg kl. 05.45 ved, at solen op udover Øresund. Himmel og hav var badet i lyserødt lys. Det var den smukkeste solopgang jeg længe har set. En time senere stod jeg op og hoppede ned i Fitnesscentret til en times CrossFit Movement & Mobility træning, som på grund af det gode vejr var rykket udenfor. Efter træningen mødtes vi igen til morgenmad på hotellets tagterresse // Breakfast at the roof terrance after an early an early rossFit Movement & Mobility workout}

For mere info og priser på en 2 dages getaway på Kurhotel Skodsborg læs mere her.

3 COMMENTS

  • Uuuuhhhh det ser godt ud… Det med selvforkælelse og vigtigheden af, at vi tager os godt af os selv, er en af mine helt store kæpheste!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanette

    Det ser godt nok lækkert ud!

    Hvor er den flotte skjorte på sidste billede fra? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKEND GETAWAY