LATELY

ON A BUDGET

JEG HAR netop klikket ovenstående denim jakke hjem fra Monki. Det er ikke ikke er mange uger siden jeg købte en anden mørk denim jakke på udsalg hos Mango, men udgaven over kan bare noget andet og så er jeg vild med 70’er referencerne. Heldigvis er der igen af de to jakker, som vælter budgettet, lissom de andre fine high street sager over.

ENGLISH RECAP I’ve just bought this dark denim jacket from Monki. It hasn’t been many weeks since I bought another dark denim jacket from Mango on sale, but I love the 70s references on this one. Luckily none of the two jackets will ruin your budget, nor will any of the other high street items above.

//jacket MONKI (HERE) //skirt TOPSHOP (HERE) //clutch MONKI (HERE) //sneakers ZARA (HERE)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY