OUTFIT: GRAPHIC SKIRT

MOOD BOARD (WIN 2000 DKK)

Udgivet i samarbejde med Danske Spil

HVIS JEG vandt en million i Lotto… ville jeg måske investere en god portion af pengene og tage på en meget lang ferie for resten. Det kan også godt være, at der ville blive tilføjet en enkelt ny taske eller to til samlingen, men det vigtigste for mig ville helt klart være at rejse. Jeg er sikkert ikke den eneste, som nogle gange drømmer om hvad jeg ville gøre, hvis jeg vandt i Lotto? Hvis man vandt et stort beløb, som ville kunne forsøde hverdagen, men måske ikke helt var nok til at sikre økonomisk uafhængighed resten af livet? Min fornuft ville nok fortælle mig, at jeg skulle sætte en del af pengene til side eller investere og så ville jeg rejse for resten. Jeg elsker at rejse og for mig er det den ultimative luksus, som overgår alle materielle goder! Jeg ville nok også købe en fin gammel bil, som ville give mig frihed til at køre ud af byen og besøge min familie når jeg havde havde lyst.

VIND EN LÆKKER MIDDAG FOR 2 TIL EN VÆRDI AF 2.000 DKK
I anledningen af, at Lotto har millionærgaranti*, vil Lotto gerne høre hvilke drømme du har og hvad du ville gøre hvis du vandt en million i Lotto? Måske ville du sætte lidt til side og rejse, lissom jeg? Måske har du altid drømt om, at åbne en lille hyggelig café? Eller måske flytte til noget større? Måske ville du bruge pengene på drømmebrylluppet i italien eller forkæle dig selv og dine nærmeste? Færdiggør sætningen: “Hvis jeg vandt en million i Lotto ville jeg…” og deltag i konkurrencen om en middag for 2 til en værdi af 2.000 DKK.

Skriv dit svar i kommentarfeltet under og deltag i konkurrencen, hvor du og en du har kær kan snakke videre om jeres drømme over et glas vin og lidt lækkert mad.

Vinderen vil blive offentliggjort torsdag d. 27. august

*Du behøver ikke at have syv rigtige tal for at blive lottomillionær! Har du blot fire rigtige eller derover, deltager du automatisk i ekstra lodtrækningen om en million, som vi udlodder ved siden af den store lottopulje hver lørdag. Alle gevinstgivende rækker er med i ekstra lodtrækningen, dvs. rækker med 4, 5, 6, 6+1 og syv rigtige.

22 COMMENTS

 • Kristine Kjær Schmeling

  Hvis jeg vandt en million, ville jeg:
  1. Betale en del af min gæld ud.
  2. Investere i mit lille firma
  3. Nappe en hyggekæresteferie med lidt ekstra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  … ville jeg rejse jorden rundt. Bogstaveligt talt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Mie Hymøller

  … Ville jeg uden at blinke bestille en plads på drømmerejsen her i mit sabbatår, som koster hele 85.000 kr + kost og lommepenge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvis jeg vandt i Lotto ville jeg købe en lejlighed, tilbagebetale su-lånet og nyde tilværelsen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  … bruge den på at min lille familie kan være sammen 🙂 Vi ville slappe af, grine, kramme, rejse, spise og være for alle pengene!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bisgård Sørensen

  Jeg ville simpelthen male i hele hytten, og istandsætte vores lille badeværelse. Og så skulle børnenes værelser have nyt trægulv+nye senge, og når vi nu var i gang, så skulle vores egen seng også skiftes ud med en elevationsseng……..og…..og…..og……;) Oplevelser med familien ville også stå højt på ønskesedlen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  hvis jeg vandt en million kroner i Lotto ville jeg give pengene til wildlife friends foundation thailand (WFFT) – et åbenhjertet sted

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Kongstad

  have til en start-sjat til en lejlighed i NYC :)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Ville jeg invitere min familie til Chile, som er en af vores fælles store drømme der tit bliver talt om derhjemme 🙂 og investere i resten:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina K

  Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto, ville jeg rejse på et langt spa ophold og slappe af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto, ville jeg tage til Hawaii med dem jeg elsker og gemme resten til at forsøde hverdagen :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  …ville jeg være glad og gældfri

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda Andersen

  Hvis jeg vandt en million i Lotto ville jeg rejse til USA med min dreng. Bare en 2 ugers tid. Han drømmer så meget om at komme til New York.
  En million ville også sikre mig min uddannelse som jeg skal tage mens jeg arbejder fuld tid. Det ville gøre ting meget nemmere for mig og min søn. ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Hvis jeg vandt en million i lotto ville jeg… bestille den længe ønskede tur til New York til foråret og se min ynlings skuespiller i stykket A Streetcar Named Desire og opleve byen et par måneder uden for mange bekymringer. Derudover ville jeg bruge penge på en lille og fin lejlighed, hvor jeg kunne bo alene og leve det vilde singleliv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis jeg vandt 1 million, ville jeg tage kørekort og efterfølgende købe mig en bil. Hvis jeg kunne finde en god andelslejlighed til de omkring 600.000 højst, ville jeg nok også investere i sådan én. Jeg ville invitere min bedsteveninde med på den tur til London, vi altid har snakket om og så ville jeg tage et smut til Berlin med min anden bedsteveninde. Jeg ville investere i mine drømmetasker fra Valentino og Proenza Schouler og til sidst ville jeg forkæle mine marsvin med et seriøst lækkert bur <3

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Hvis jeg vandt en million i lotto ville jeg investere i en lejlighed og tage et par måneder ud og rejse. Jeg drømmer om New Zealand og Sri Lanka!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kathe

  Hvis jeg vandt en million i Lotto ville jeg som det allerførste nive mig selv i armen for at sikre mig at jeg ikke drømmer, men derefter vil jeg tage hele min familie en tur ud og rejse. Vi er fra en sammenbragt familie som først er blevet bragt sammen for 4 år siden hvor vi alle store børn var rejst fra reden så vi har aldrig været på ferie sammen. Derfor kunne det være lækkert at tage alle 10 ud på en lang ferie. Resten vil jeg nok ligge til siden så jeg en dag kan købe en lejlighed sammen med min kæreste. Eller måske investerer dem i min mor som altid har ønske sig at få en bog- og kunstbutik – det ville være en god investering 🙂
  Og nu må jeg hellere ned og købe en lottokupon så jeg får chancen for at det kunne lade sig gøre 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lina

  Hvis jeg vandt en million i Lotto ville jeg invitere min familie inkl. forældre og søskende på en rejse jorden rundt. En aftale vi lavede for maaange år siden, da familien første gang startede med at spille Lotto. desværre er det aldrig blevet til mere en 200kr, men drømmen, den er der hver gang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  …bygge et nyt, lille badeværelse ovenpå, for vi skal ALTID tisse om natten, mig og ungerne, så det ku’ være så fint med et toalet up front… og jeg ville tage rollingerne med til crazy spots i verden, på små dejlige ferier, vi normalt ikke ville kunne tage på… og jeg ville kysse med min mand et sted i ROM, og jeg ville købe mig fattig i pænt, dyrt tøj…. eller ikke helt fattig, for jeg ville også bruge nogle af pengene på gaver til verdens dejligste forældre og søstre og DERES børn. OG så ville jeg investere lidt også. Og så ville jeg gå i SENG, for man MÅ blive lidt udkørt af at bruge så mange penge! Hoh!

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg ville tage på en lang rundrejse og ferie i USA igen, det var den bedste oplevelse som jeg brugte lang tid på at spare op til. Da min kæreste snart flytter til udlandet for at arbejde, kommer vi derfor ikke til at se hinanden så ofte som vi plejer. Derfor ville alle de ferie vi kunne tage dammen være guld værd 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Hvis jeg vandt en million i Lotto ville jeg sætte mit hus i stand,trænger til nyt tag og vinduer, og så ville jeg tage min familie med ud på en lille rejse,da vi aldrig har været ude at rejse sammen,give lidt til vores 4 børn resten vile jeg sætte til side til dårlige tider. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Wind

  Hvis jeg vandt en million i Lotto, ville jeg give lidt forkælelse til mine allernærmeste, og jeg ville tage min kæreste med på en laaang rejse, så vi kunne få set nogle af alle de steder, vi drømmer om.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: GRAPHIC SKIRT