OUTFIT: CLOWN PANTS

3 X HIGH STREET

//1. skirt TOPSHOP (HERE) //2. dress ASOS (HERE//top ASOS (HERE)

OM MINDRE end en uge tager vi af sted på ferie, hvilket betyder at jeg stadig har fokus på sommergarderoben lidt endnu. Derfor har jeg også lige klikket denne crochet badedragt hjem og den fine off-shoulder denim top, som meget gerne skulle nå, at komme med i kufferten!

Jeg må dog indrømme, at mine tanker har været et andet sted disse dage. Jeg tænker på de nødstedte mennesker på flugt fra krig og sult, og så virker det ligepludseligt ret ligegyldigt hvilket nyt tøj jeg gerne vil have med i min kuffert. Med disse ord vil jeg cykle ud forbi Vesterbro og aflevere en bunke sneakers, tæpper og brugt tøj til butikken The Little Things på Vesterbrogade 161, som netop nu er ved at samle en container med nødhjælp til bådflygtningene på Lesbos. Man kan aflevere rent tøj, sko, personlig pleje, tæpper, liggeunderlag, telte mm. frem til kl. 15 i dag og i morgen mellem 10-17.

ENGLISH RECAP In less than a week we’re off for vacation, which means that my mind is still on summer styles. I just ordered this crochet swimsuit and off-shoulder denim top, which I hope I’ll be able to bring in my suitcase.

Though I must admit my thought are elsewhere these days. I’m thinking about the people in distress, desperately trying to escape war and hunger. Suddenly it doesn’t really seem that important what new clothes I bring in my suitcase. With these words I’m going to take my bike to Vesterbro and drop off a bunch of sneakers, blankets and used clothes at the store The Little Things on Vesterbrogade 161, where they are filling up a container with clean clothes, shoes, personal care, blankets, sleeping mats, tents and more to the refugees on Lesbos. You can make a contribution today until 3PM and tomorrow between 10AM-5PM.

2 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: CLOWN PANTS